Robert Matić/hajduk.hr
Robert Matić/hajduk.hr

Elez: "Za nas nogometaše bilo bi najbolje da se pripreme mogu ukinuti. Glavno je da smo svi zdravi i spremni za nastavak"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.01.24. | 22:00

Stoper Hajduka nakon odrađene utakmice u remiju 1-1 s Koprom

Josip Elez posljednjih dana trenirao je po posebnom programu zbog lakših problema, ali odradio je čitavu utakmicu s Koprom koja je završila 1-1.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Zbog toga što je stasiti stoper odigrao 90 minuta bio je zadovoljan i trener Mislav Karoglan, a evo kao je Elez prokomentirao susret.

Utakmica je bila otvorena, obje momčadi imale su puno šansi. Po meni je najbitnije da smo pokušali odigrati 90 minuta, kako bi se dobilo što više minutaže prije početka nastavka prvenstva. Najvažnije je proći sa što manje ozljeda, te da se pokušavaju uigrati neke stvari, da budemo što uigraniji kad počne prvenstvo te što više spremniji fizički.“

Bilo je dosta dobrih akcija po teškom terenu i kiši. Možda realizacija nije bila na razini, ali generalno smo gledali dobaar nogomet?

„Bila je dobra utakmica za publiku, za nas baš i ne. Ne gledam dobre stvari, nego loše koje smo imali. Iz toga se treba poboljšavati. Ako ne možemo učiti na svojim greškama, da naučimo na svojima.

Ostalo je još nekoliko treninga i generalka sa Slaskom iz Wroclawa... Sve ide u najboljem redu, nema ozljeda, dobro se i kvalitetno radi. Rezultati su dobri i momčad izgleda dobro?

„Bilo bi dobro završiti s dobrim rezultatom za nas kako bismo u nastavak ušli u najboljem ritmu, da svi budu spremni. Treba nam u drugom dijelu da je što više igrača spremno, jer duga je sezona. Oni koji imaju manje šansi, trebaju isto pomoći. Moramo biti skupa da kao momčad budemo bolji, da pomažemo jedni drugima na treninzima i na utakmicama.“

Kako se Vi osobno osjećate, dobro igrate, a znamo da ste se vratili nakon duge stanke postepeno, a sada to izgleda dosta dobro?

„Teško je na pripremama, da se mogu ukinuti bilo bi najbolje za nas nogometaše. Jednostavno moraš i to proći. Najbitnije je odigrati 90 minuta, da imaš utakmica u nogama. Bitno je da su svi zdravi, treninzi su drugačiji kada su svi tu, bolja je kvaliteta treninga, nego kad non-stop netko fali“, rekao je Elez.



Tagovi

HajdukJosip ElezpripremeKoperHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti