Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

EKSKLUZIVNO Armenski vratar nakon pogotka: “Velika želja mi je braniti protiv Hajduka na Poljudu“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.08.24. | 08:02

U Hrvatskoj je Čančarević postao poznat kada je nagovarao Ivana Perišića na dolazak u Hajduk, a sada je s armenskim klubom Noah na vratima senzacije protiv AEK-a koji s dobili 3-1

Mali armenski klub Noah je na vratima play-offa Konferencijske lige nakon što je u Jerevanu 3-1 svladao po imenima moćni AEK u kojemu igraju nekadašnji hrvatski reprezentivac Domagoj Vida, Osječanin te ex-dinamovac, kao i Robert Ljubičić, ali se s argentinskim trenerom Matiasom Almeydom nisu proslavili.

Prošle sezone su eliminirali hrvatskog prvaka Dinamo, junak je bio Vida, po ustaljenoj 'tko će kome nego svoj svome', no u utorak je sav show i svjetla pozornice 'ukrao' vratar Ognjen Čančarević.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

On je postigao pogodak iz svog šesnaesterca za 2-1, video se vrti i i dijeli diljem planeta, a Germanijak koji je strijelca ovog čudesnog pogotka 'lansirao' u Hrvatskoj svojevremeno kada su igrali Vatreni s Armenijom, bio je u prigodi kratko kontaktirati junaka kojega je sada upoznao čitav planet.

Kada se igralo s Hrvatskom, imao je zadatak, u kampanji 'Vrime je' prenijeti poruku navijača Ivanu Perišiću da dođe na Poljud što je i učinio, a sada ima priliku ponovno susresti se s njime u Splitu 29. kolovoza, bude li par play-offa Hajduk – Noah.

Bila bi to sjajna priča za splitski klub koji bi imao dobre izglede za plasman u Konferencijsku ligu, igrala bi se na Poljudu utakmica vrijedna nešto više od tri milijuna eura.

No bez obzira na sjajnu momčad koju po imenima ima Hajduk s trenerom Gennarom Gattusom, nešto bi se pitalo i Armence, pogotovo Čančarevića koji je bio najbolji pojedinac svoje nove države, jer rodom je iz srpskih Užica, kada je branio brojne prilike hrvatskim napadačima.

Trenutno je koncentriran na uzvrat s AEK-om koji ih čeka idući tjedan u Ateni, gdje moraju obraniti prednost od 3-1, dok se ovoga četvrkta čeka što će Hajduk napraviti u Ružomberoku.

Tako nam je noćas, dok je došao sebi od svih brojnih poruka koje su mu stizale, te je na svaku pojedinačno odgovorio, za Germanijak kratko poručio:

„Velika mi je želja braniti na Poljudu protiv Hajduka, dao Bog da se to dogodi“, kazao je Čančarević kada smo ga napokon dobili umornog od povijesne pobjede u kojoj je postigao pogodak za pamćenje.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ognjen ČančarevićNoahAEK AtenaHajdukRužomberokKonferencijska ligaArmenska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna ligaIvan PerišićGennaro Gattuso

Ostale Vijesti