Screenshot
Screenshot

VIDEO Imamo gol godine! Vratar koji je Perišića nagovarao na Hajduk zabio sa svojih vrata i mogao bi na Poljud!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.08.24. | 20:05

Ognjen Čančarević zabio je spektakularno za svoj Noah protiv favoriziranog AEK-a u pobjedi 3-1 u Armeniji

Vratar armenske reprezentacije, inače Srbin iz Užica, Ognjen Čančarević zabio je pogodak praktički s gola na gol kolegi Thomasu Strakoshi! Vijest je senzacionalna kao i pogodak sa 90 metara, a tim više što je postignut na utakmici Noah – AEK,(3-1) prvom susretu 3. pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a bolji iz tog dvoboja će na pobjednika para Ružomberok – Hajduk u play-offu. Poznata je priča kako je Čančarević kada su igrali Armenija i Hrvatska nagovarao Ivana Perišića da prijeđe u Hajduk što se na kraju i dogodilo. Sad bi se mogli ponovno susresti ukoliko armenski klub obrani prednost u Ateni.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dakle, Čančarević je u ovom trenutku puno bliže Poljudu, pod uvjetom da Hajduk prođe Slovake, nego što su to Domagoj Vida i Robert Ljubičić, nekadašnji dinamovci u redovima AEK-a koji će idući tjedan pokušati nadoknaditi zaostatak u Ateni.

Čančarević je zabio rijetko viđen gol za 2-1 u 67. minuti, lopta je odskočila od trave nakon njegova ubačaja iz svog kaznenog prostora i prevarila Strakoshu koji nije bio dobro postavljen.


Poveli su Grci u 22. minuti nakon kornera koji je izveo Mijat Gaćinović, a lopta je zbog vjetra prevarila vratara Čančarevića, pa je s druge vratnice lako zabio glavom ubojiti napadač AEK-a Levi Garcia.

Nije se dugo čekalo na izjednačenje, domaći su zabili sjajan pogodak kada se u 34. minuti slijeva u slalomu sjurio Virgile Pinson i zapucao s 15 metara, nije ništa mogao vratar Strakosha.



Do kraja su domaći u nadoknadi zabili i treći gol, koji je djelo Goncala Gregorija (90.+8) . Junak je Čančaravić, a Grcima ostaje nada da će uspjeti nadoknaditi negativni rezultat, jer oni su poznati po tome pred domaćom publikom. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NoahAEK AtenaHajdukRužomberokDomagoj VidaRobert LjubičićOgnjen ČančarevićPoljudKonferencijska ligaIvan Perišić

Ostale Vijesti