Kohorta Facebook
Kohorta Facebook

Dvostruki program za Kohortu: Osim na Šibenik, ovaj vikend prate i svoj futsal klub protiv Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.03.23. | 14:02

Osječani se imaju čemu veseliti.

Sve sportske zaljubljenike iz Osijeka i okolice ovaj vikend očekuje zanimljiv sportski program. Sutra (petak, 17. ožujka) u Grad na Dravi stiže Futsal Dinamo, a u subotu (18. ožujka) NK Osijek dočekuje Šibenik.

Osijekova navijačka skupina Kohorta na svojoj službenoj Facebook stranici pozvala je svoje članove na obje utakmice.

"[ČUVA TI LEĐA KOHORTA] Za razliku od velikog nogometa, na futsalu u Zrinjevcu uvijek je borbeno i ostavljaju se muda na parketu. Dečki u petak igraju derbi s najvećim rivalom, Dinamom. Ovim putem pozivamo sve članove Kohorte i ostale navijače i simpatizere Osijeka da dođete u petak na sjevernu tribinu Zrinjevca u 20h te da gromoglasnom pjesmom guramo dečke ka vrlo važnoj pobjedi. Utakmice s Dinamom u zrinjevcu uvijek su bile napete, a tako ce biti i sada. Stani u kop i nek grmi Zrinjevac! Dečki na terenu će znati kako nam se odužiti, borbom do krvi do posljednje minute. U subotu na Gradski vrt dolazi Šibenik, za razliku od futsala na nogometu se ne osjeti ta borba do krvi koju mi želimo, ali to nije ni prvi ni zadnji put, navikli smo. Bili smo tu i u gorim situacijama, a bit ćemo opet. Idemo sebe kao grupu pokazati u još jednom dobrom izdanju, a ovima na terenu i upravi iskazati nezadovoljstvo. Petak, 20:00, Zrinjevac! Subota,16:00, Gradski vrt!", stoji u propćenju.

Dvoboj Osijeka i Futsal Dinama bit će zanimljiv jer se susreću dvije momčadi koje se nalaze u jako dobroj formi. Oba kluba u prošlom su kolu uvjerljivo svladala splitske klubove, Osijek Universitas s 4:0, a Dinamo Torcidu s 3:0, te love što bolju poziciju pred doigravanje. Dinamo je trenutno četvrti s pet bodova manje od vrha, a Osijek sedmi s tek tri boda manje od Futsal Dinama.


Osječani su izrazita domaćinska ekipa, od 20 bodova njih 17 su osvojili na domaćem parketu na kojem još ne znaju za poraz. U tom naumu pokušat će im pomoći navijačka skupina Osijekovog nogometnog kluba kojeg dan kasnije očekuje prvenstveni susret sa Šibenikom (16.00) Osijek je i dalje treći, ali je u posljednjih sedam utakmica upisao tek dva remija i pet poraza. Šibenik je pretposljednji, ali u naletu. Narančasti su u ožujku već izborili polufinale Kupa, a onda i svladali Dinamo u prvenstvu s kojim će se susresti u tom polufinalu.



Tagovi

OsijekOsijek KelmeFutsalFutsal DinamoMNK Futsal Dinamo1.HMNL

Ostale Vijesti