Germanijak.hr
Germanijak.hr

“Došli smo u Zagreb napraviti prvi korak prema Ligi prvaka“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.08.24. | 20:00

Igrači i trener azerbajdžanskog prvaka uvjereni su da će u Maksimiru izvući pozitivan rezultat za uzvrat

S puno optimizma došli su u Zagreb igrači i trener Qarabaga, uvjereni da će baš oni u dvoboju s Dinamom izboriti Ligu prvaka. Nije da Qarabag nema podlogu za taj optimizam, deseti put zaredom taj klub igra europske skupine, pritom, samo jednom su igrali Azeri Ligu prvaka. Naravno, trener Gurban Gurbanov, koji je već 15 godina na klupi Qarabaga, tvorac je toga uspjeha.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Dinamo je veliki klub, velike tradicije i očekujem dobru utakmicu. Mi želimo u Ligu prvaka i došli smo u Zagreb napraviti prvi korak na tom putu.Spremni smo, imamo ozlijeđenih igrača, ali nije to presudno, jer i bez njih imamo kvalitetu napraviti dobar rezultat. Veliki sam optimist, jer znam naše sposobnosti i vjerujem da možemo ostvariti taj cilj", bez okolišanja je kazao Gurbanov, trener Qarabaga.

Pitali su ga da usporedi Ludogorec i Dinamo.

"Mogu reći da se radi o dvije različite momčadi, bit će to drugačija utakmica. Inače, fizički smo u jako dobrom stanju, sve smo bolji. Iz utakmice u utakmicu rastemo i očekujem da u Zagrebu budemo još bolji nego protiv Bugara. Dinamo je odlična momčad, s puno iskustva u Europi, zato imamo veliku odgovornost, jer, ovo je play-off Lige prvaka. Svaki suparnik je u ovoj fazi težak, Dinamo će imati podršku i sjajnih navijača, ali svejedno od nas očekujem da odigramo dobru utakmicu."

Kratko je svoje viđenje utakmice dao i opasni Abdellah Zoubir, jedan od najboljih igrača Qarabaga.

"Želimo dati najbolje od sebe i jedva čekam utakmicu, da pokažemo kvalitetu. Vjerujemo da ćemo stići do našeg cilja, do Lige prvaka. Drago nam je da smo ovdje i da igramo ovu utakmicu, koja nam može puno toga donijeti."



Tagovi

GNK DinamoQarabagLiga prvaka

Ostale Vijesti