Screenshot
Screenshot

Dinamova meta izbačena je iz momčadi na tribinu! Odlazi iz kluba, ali ne stiže u Maksimir?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.07.24. | 22:00

Najbolji strijelac švicarske lige prošle sezone nije igrao za Yverdon, trener je potvrdio da je razlog transfer. Samo još nema potvrde koji mu je novi klub

Kevin Carlos je prvi Dinamov pick za novog napadača, to nije tajna. Uz njega se spominje u Maksimiru i Roko Šimić, odlaskom Frana Brodića ostalo je upražnjeno jedno mjesto u tom dijelu momčadi i Modri su odlučili dovesti još jednog igrala. Carlos je napadač švicarskog Yverdona, najbolji stijelac švicarske lige prošle sezone, u Maksimiru ga već dulje žele, ali nisu jedini, na njega su oko bacili i neki drugi klubovi. No, u nedjelju je postalo jasno da Carlos odlazi iz svog kluba, tu više nema dvojbe, pitanje je samo - kamo?

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Yverdon je igrao protiv Servettea, jednog od klubova, koji su poslali ponudu za Španjolca Carlosa, Carlos je bio na zagrijavanju, trebao biti u zapisniku, no u zadnji tren završio je na tribini. Odmah je postalo jasno da se nešto kuha, a potvrdu je kasnije donio trener Yverdona  Alessandro Mangiarratti.

"Ne odajem nikakvu tajnu kad kažem da će otići! Da, šefovi su mi naredili da ga pošaljem na tribinu. Pitanje je sata kad će promijeniti klub.", kazao je Mangiarratti, ali nisu Švicarci dosad otkrili o kojem se klubu radi. Nema još niti potvrde iz Maksimira, ni službene ni neslužbene, da Carlos dolazi u Dinamo. Nedavno je za njega ponudu poslao Besiktas, ona je iznosila željenih dva milijuna eura, ali Turci su predložili plaćanje u ratama, što u Yverdonu nisu prihvatili. No, možda su Turci promijenili uvjete. Spominjao se, dakle, Servette, potom i Young Boysi, sad se, navodno, javio i Basel. Opet, neki izvori iz Švicarske tvrde da je ipak najbliži Dinamu, a drugi da ide u Besiktas.


Ono što je, svakako, činjenica jest da Carlos odlazi iz Yverdona. A hoće li na kraju završiti u Maksimiru? Zadnjih se dana ta mogućnost smatra velikom, u Maksimiru su pojačali pregovore oko njegova dolaska. Međutim, vidjet ćemo za koji dan što se točno odigralo u nedjelju na zagrijavanju i zašto je Carlos tako promptno udaljen s terena na tribinu! (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoKevin CarlosLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti