Dinamo preokretom kod trećeligaša do četvrtfinala Kupa, domaći bijesni na suca Bebeka

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.10.15. | 16:00

Nogometaši Dinama uz dosta muke plasirali su se u četvrtfinale Kupa.

Dinamo je u osmini finala s 3:1 pobijedio Mladost iz Ždralova, i to nakon što je gubio na poluvremenu.

Na gostovanju kod trećeligaša iz okolice Bjelovara, u kojem je prve korake napravio Zdravko Mamić, Modri su istrčali u kombiniranoj postavi. U prvih pola sata najbolja hrvatska momčad mogla je zabiti nekoliko pogodaka, ali izluđivao ih je fenomenalnim obranama vratar domaćih Kristijan Srbljanović.

Šok za Dinamo stigao je u 38. minuti kada je Mladost dobila prvi korner, nakon kojeg je u gužvi pred Ježinom najspretniji bio Ivan Starčević. Na poluvremenu Zoran Mamić nije ništa mijenjao, ali je ipak od 53. minute posegnuo za Soudanijem. To se pokazalo kao ključan potez.

Dinamo je izjednačio u 62. minuti ponajviše zahvaljujući Alžircu koji je probio desnu stranu i ubacio za strijelca Hodžića. Preokret je stigao osam minuta kasnije kada zabija Henriquez poslije sjajne akcije Pavičića i Ćorića.

Domaći momci nisu se predavali, a u 83. minuti u gostujućem kaznenom prostoru dogodila se sporna situacija. Pleić je napravio prodor i pao poslije starta Šunjića, no riječki sudac Ivan Bebek nije se oglasio, što je izazvalo negodovanja igrača i navijača Mladosti.

Nekoliko minuta poslije Soudani je stavio točku na „i“, zaokruživši golom za konačnih 3:1 vlastitu sjajnu partiju kojom je razbudio Dinamo. 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Hrvatski nogometni kupEl Arbi Hillel SoudaniMladost ŽdraloviDinamo Zagreb

Ostale Vijesti