Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Delirij na Salzburg Areni, navijači poručili: Idemo dalje! Oglasio se i Velimir Zajec

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.10.24. | 23:45

Dugo su Dinamovi igrači slavili s navijačima, podijelili dresove i selfieje, nastavili su i u svlačionici

Nakon zadnjeg sučeva zvižduka krenuo je delirij! Dinamovi navijači bili su smještenu u dva ili tri sektora iza gola i sa strane, ali, bilo ih, naravno, i na ostalim tribinama. Vidjelo se to i čulo otpočetka, navijanje nije stalo svih 90 minuta, dodatno se pojačavalo nakon Dinamovih pogodaka. A onda, kad je sve završilo, igrači, trener Bjelica i stožer došli su pod tribinu s najvatrenijim navijačima i počelo je veliko slavlje. Pjevali su zajedno, navijali, bilo je onih, koji su pokušali s tribine ući na teren i zagrliti osobno svoje ljubimce, no nisu uspjeli, Bilo je i ovako dovoljno.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

'Dinamo, Dinamo' i ostale pjesme u zajedničkoj izvedbi igrača i navijača, a onda se s tribine zaorilo:

"Idemo dalje! Idemo dalje!" Naravno, nakon pobjede u Salzburgu, uz četiri boda, koja Modre trenutno svrstavaju i ispred Bayerna, optimizam raste. Dinamo doista može biti među 24, proći u drugi krug, to je sad vrlo realan scenarij. Nadamo se da neće nedostajati ona dva boda protiv Monaca. No, o tome ne treba sad razmišljati, dečki zaslužuju slavlje i pohvale. Pjesma se potom preselila i u Dinamovu svlačionicu, ali i na ulice Salzburga, čulo se navijanje još neko vrijeme iz okolice stadiona. Šteta što lokali u Austriji ne rade dugo u noć, mogli bi ove noći dobro zaraditi.

Oglasio se nakon pobjede i predsjednik Velimir Zajec, koji je, jasno, bio na utakmici kao i brojna Dinamova delegacija.

"26 godina poslije: GNK Dinamo +3 u gostima", objavio je Zajec na Instagramu uz fotografiju iz 1998. i danas s Josipom Šimićem, tadašnjim junakom protiv Ajaxa u Amsterdamu. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoRed Bull SalzburgLiga prvakanavijači

Ostale Vijesti