REUTERS/Rafael Marchante
REUTERS/Rafael Marchante

Debitirao za Vitoriju s dvije asistencije, a sada poručuje: "Hajduk je kompliciran protivnik, ali - spremni smo!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.08.22. | 15:19

Stigao je u Guimaraes iz drugoligaša Case Pio i u prvoj utakmici za novi klub zabilježio dvije asitencije.

Krilni napadač Vitorije iz Guimaraesa Jota Silva (23), stigao je u trenutni klub ovog ljeta iz drugoligaša Case Pio, a u svojem debiju, u 3:0 pobjedi protiv Puškaš Akademije u drugom pretkolu Konferecnijske lige, zabilježio je dvije asistencije. Pred sutrašnji dvoboj na Poljudu, u sklopu trećeg pretkola, rekao je da će utakmica protiv Hajduka biti teška, ali da njegova momčad želi pobijediti.

(2.40) Hajduk (3.05) Vitoria (2.90)

Hrvatski doprvak i Vitoria, šestoplasirana momčad portugalskog prvenstva prošle sezone, igrat će u četvrtak od 21 sat u Splitu, dok je uzvrat 10. kolovoza u Guimaraesu, gradu udaljenom 50 kilometata od Porta.

“Hajduk je jako kompliciran protivnik, to je veliko ime u Hrvatskoj. Bit će to zahtjeva utakmica ali spremni smo za nju”, rekao je Silva u obraćanju medijima uoči polaska u Split.

“Mi smo Vitoria pa idemo ondje po veliki rezultat, po pobjedu”, istaknuo je.

U redovima Hajduka, koji je lani osvojio hrvatski kup i zauzeo drugo mjesto u prvenstvu, igra stoper Toni Borevković (25) posuđen iz Vitorije. Silva je rekao da ne razmišljaju o tome hoće li Borevković dati Splićanima informacije o Vitoriji.

"Fokusirani smo na svoj rad, na to da odigramo dobro i prođemo dalje", naglasio je.

(2.40) Hajduk (3.05) Vitoria (2.90)

Pobjednik dvomeča između Hajduka i Vitorije igrat će protiv španjolskog Villarreala.

“O tome ne razmišljamo. Nema smisla razmišljati o bilo kojoj drugoj utakmici osim o ovoj u četvrtak”, zaključio je Silva koji je ljetos stigao u Vitoriju iz drugoligaša Case Pio.

(Hina)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igrajte odgovorno 18+


Tagovi

HajdukVitoria GuimaraesKonferencijska liga

Ostale Vijesti