REUTERS/Javier Barbancho
REUTERS/Javier Barbancho

Portugalci stigli u Split s problemom

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.08.22. | 13:07

Bizarna situacija s opremom zadesila je Vitoriju prije dolaska na gostovanje

Prvi dvoboj Hajduka i Vitorije Guimaraes igra se sutra, 4. kolovoza od 21 sat (MAXSport1) na Poljudu. Prema zadnjim informacijama Hajduk je prodao nešto više od 30 tisuća karata, a gotovo sigurno da će i preostalih 3 tisuće planuti do utakmice. Do ponoći još ih mogu kupovati samo članovi kluba, a ako ostane karata pustit će se sutra u slobodnu prodaju.

Vitoria je prva prepreka Hajduku na europskom putu koji imaju ambiciju ove sezone ostvariti, a zadatak neće biti nimalo lagan. Ako prođu portugalsku momčad u play-offu ih čeka Villarreal koji je prošle sezone igrao polufinale Lige prvaka. O Španjolcima će svakako razmišljati tek kad osiguraju prolaz protiv Vitorije koja je stigla u Split, a uoči utakmice ih muči pomalo bizaran problem.

Zbog problema s dobavljačem morat će nastupiti u prošlosezonskim gostujućim dresovima. Domaća oprema im je bijele boje, a gostujuća crne. Izvijestili su o tom problemu i u klupskom priopćenju: „Vitoria će nastupiti kao u Felcsutu protiv Puskas Akademije, s alternativnom opremom iz prethodne sezone.“

Očekuje se sutra i veliki broj gostujućih navijača s obzirom da Vitoria ima veliku publiku. Tako će Poljud biti gotovo sigurno ispunjen do posljednjeg dostupnog mjesta sutra. (rv)


Tagovi

HajdukVitoria Guimaraes

Ostale Vijesti