REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Daliću nove glavobolje: Vlašić preskače Wales i Tursku?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.03.23. | 13:49

Prvo će, međutim, biti potrebni rezultati dodatnih testova

U gradskom derbiju 24. kola Talijanske lige Juventus je bio bolji od Torina našega Ivana Jurića s 4:2. Nakon što su obje momčadi u prvom poluvremenu po dva puta postigle gol, a Torino je dvaput vodio, pogocima Karamoha i Sanabrije, a Juve poravnavao preko Juana Cuadrada i Danila. Stara dama je u drugom dijelu došla do pobjede golovima Bremera i Adriena Rabiota u 71. i 81. minuti.

Nikola Vlašić je na listi ozlijeđenih kod Torina i njegova momčad je jako zabrinuta za stanje hrvatskog reprezentativca. Kako javlja Tuttosport, problemi su s istegnućem desnog bedra. Bit će podvrgnut novim kontrolama u sljedećih nekoliko sati i tek tada će se znati vrijeme oporavka. Neke glasine govore o mogućnosti da bi mogao ostati u van travnjaka mjesec dana i zbog toga je Ivan Jurić zabrinut, čak i ako Karamoh i Sanabria nastave dobro igrati. Prvo će, međutim, biti potrebni rezultati testova koji će sa sigurnošću reći kakvo je stanje.

Naravno, moglo bi to poremetiti i planove izbornika Zlatka Dalića. Utakmica s Walesom je na rasporedu 25. ožujka, a s Turskom samo tri dana kasnije.

Na ljestvici Napoli ima 65 bodova, Inter i Milan po 47, Lazio 45 i Roma 44. Juventus ima 35 bodova na sedmoj poziciji, a Torino je 10. s 31 bodom. (eg)



Tagovi

TorinoIvan JurićNikola VlašićSerie A

Ostale Vijesti