EXPA/ laPresse/ Tano Pecoraro/EXPA
EXPA/ laPresse/ Tano Pecoraro/EXPA

VIDEO Derby della Mole pripao Staroj dami, Jurić vodio dva puta pa izgubio u golijadi

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.02.23. | 22:46

Drugi put ove Juventus je bio bolji od Torina u gradskom derbiju, a momčad Ivana Jurića je bila bez ozlijeđenog Nikole Vlašića

Odličnu utakmicu na Allianz stadionu odigrali su Juventus i Torino. Derby della Mole dugo nije bio s toliko golova, a slavila je Stara dama s 4:2. Torino je danas bio bez ozlijeđenog Nikole Vlašića, a momčad Ivana Jurića dva puta je imala i vodstvo koje nisu uspjeli zadržati. Ukupno šest golova, vratnice i preokret Juventusa ispunili su očekivanja gledatelja, a slavit Bremera večeras neće slaviti Torino. Protiv bivšeg kluba Brazilac je režirao preokret i zaustavio bivši klub u snu da pomakne nemoć s kojom se bori protiv gradskog rivala punih osam godina koliko čekaju pobjedu u ovom derbiju.

Krenulo je idealno za Torino koji je poveo u drugoj minuti golom Karamoha na asistenciju Buongiorna. Uzbudljivo prvo poluvrijeme začinio je golom za izjednačenje Guardado na asistenciju Kostića u 16. minuti. Momčad Ivana Jurića ponovno je u vodstvu bila u 43. minuti kad je Sanabria pospremio u mrežu asistenciju Ilića, a samo tri minute kasnije Danilo pogađa za 2:2.

U drugom dijelu taj tempo više nisu mogli držati gosti, a onda je i u 71. minuti uslijedio preokretu u režiji bivšeg stopera Torina. Zabio je Bremer tad za 3:2 na asistenciju Chiese, a konačan rezultat od 4:2 postavio je Rabiot na asistenciju Bremera.

 Juventus se ovom pobjedom približio opet mjestima koja vode u Europu. Trenutno su sedmi s 35 bodova, a da im se nije oduzelo 15 bodova bili bi na drugom mjestu koje vodi u Ligu prvaka. Torino je trenutno deveti s 31 bodom.

Pogotke s utakmice (prava ima Arenasport) pogledajte OVDJE. (ri)



Tagovi

Serie AIvan JurićTorinoJuventus

Ostale Vijesti