Screenshot
Screenshot

Coppitelli: „Stvorili smo milijun prilika, ako ne pobijediš u ovakvoj utakmici, onda nešto nije dobro“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.10.24. | 20:07

Trener Slavonije čestitao je svojim igračima, a Osijeku je poželio sve najbolje.

Nogometaši Osijeka teškom su mukom došli do pobjede protiv Slavonije u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa i tako postali prvi četvrtfinalist natjecanja u kojem pobjednik dobiva prekrasno Sunce Ivana Rabuzina. Osječani su slavili s 2-1 na stadionu Kamen Ingrada, s tim da je Slavonija do 84. minute imala minimalnu prednost.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Kup, zar ne? Svi su mi rekli da se i ovakve stvari mogu dogoditi… Stvorili smo milijun prilika. Ako ne pobijediš u ovakvoj utakmici, onda nešto nije dobro. Svjesni smo da moramo nastaviti rasti i da moramo još puno raditi. Moramo nešto pozitivno uzeti iz ove utakmice i nastaviti s našim rastom“, riječi su trenera Osijeka, Federica Coppitellija.

Slavonija se natječe u Trećoj NL Istok, tamo su trenutno na petom mjestu, ali protiv Osijeka su odigrali fenomenalnu utakmicu.

"Stvarno smo odigrali taktički jednu jako dobru utakmicu, mojim dečkima stvarno moram čestitati na jako dobroj prezentaciji. Mislim da se nismo osramotili i da smo odigrali dobro. Nažalost, u 84. minuti smo primili pogodak za 1-1, a onda nedugo kasnije i taj drugi, odlučujući. Tada je došla do izražaja kvaliteta Osijeka, kojima čestitam i želim sve najbolje, dok još jednom želim reći svojim dečkima i Upravi svaka čast na ovom rezultatu“, rekao je za Max Sport Ivo Babić, trener Slavonije.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Federico CoppitelliOsijekNK OsijekSlavonija PožegaHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti