Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Capan: “Igrali smo protiv jedne od najboljih momčadi u svijetu što se tiče posjeda“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.07.24. | 21:14

Mladi veznjak komentirao je nastup Bijelih

Marko Capan odigrao je 60 minuta protiv Šahtara (1-1) jer nije bilo Filipa Krovinovića.

"Teška utakmica, Šahtar je odlična momča, među najboljima u svijetu što se tiče držanja posjeda. Bili smo kompaktni, odlično se držali, iskoristili priliku u presingu i zabili gol. Mislim da je njihov pogodak bio iz zaleđa. Odigrali smo dobru obrambenu utakmicu, naprijed smo iskoristili svoju šansu. Velika mi je čast igrati s ovim momcima. Jako sam zadovoljan, mogu biti samo ponosan i zahvalan", rekao je Capan

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Potom je dodao:

"Ovo mi nisu prve pripreme. Sretan sam što sam ovdje. Vratio sam se nakon prošle sezone na posudbi. Želim iskoristiti priliku koju mi trener da. Dajem sve od sebe i nadam se da ću se uspjeti nametnuti."

Kakvi su zahtjevi trenera?

"Svaka utakmica se priprema na svoj način. Treneri su gledali Šahtar i odlučili se kako ćemo igrati. Trener od nas traži agresiju i trku. Svaki dan treniramo jako i teško. Mislim da ćemo biti fizički spremni i da nam agresija i trka neće biti problema."

Kako vidiš svoju ulogu?

"Cilj mi se nametnuti i igrati najbolje što mogu. Vidjet ćemo što će biti trenerova odluka. Ako ću trebati više minuta potražit ću negdje nešto drugo. Cilj mi je ostati, izboriti se i davati sve od sebe", kazao je mladi Capan.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukMarko CapanŠahtarpripremePrijateljska utakmica

Ostale Vijesti