Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Čabraju su zvali da bude 'stand by', ali ipak će stranac biti taj

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.06.24. | 08:01

Još se ne zna tko je trener Hajduka, najavljeno je da bi trebao biti poznat do kraja tjedna

Traje potraga za trenerom Hajduka, neće to biti Ivan Jurić, Paulo Sousa, Gennaro Gattuso, Zoran Zekić, Mario Carević, ali (zasad) ni Silvijo Čabraja. Prema informacijama kojima raspolaže Germanijak, Čabraja je kontaktiran, no više u smislu pripravnosti, da bude 'stand by'.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sousa je bio prva želja sportskog direktora Nikole Kalinića, spominjao se Gattuso, Zekić i Carević također, a kada je bilo sasvim blizu s Jurićem, te nakon što je on odustao, pojavilo se i Čabrajino prezime.

Radi se na pronalasku trenera koji će po svemu sudeći biti stranac, no vrijeme curi. Potrebno je da hitno sjednu Kalinić i predsjednik Ivan Bilić s novim strategom kako bi se vidjelo kojim igračima se treba zahvaliti.

Zasad su ugovori prestali važiti Vadisu Odjidji-Ofoeu, Filipu Čuiću, Dino Mikanović je također slobodan igrač, dok se Kalinić ostavio i prešao na novu funkciju. Posudbe će uskoro isteći Josip Brekalu i Laszlu Kleinhesleru, dok Ivan Perišić ostaje najmanje do kraja kolovoza, a možda i dulje, budući da se Bijeli nadaju skupini Konferencijske lige te borbi za oba domaća trofeja.

Dok se čeka trener, a to je Kalinić i najavio, radi se na 'transfer-listi' onih koji mu nisu po ukusu, no eventualne raskide ugovora treba ispregovarati, jer ako ne odu u novi klub, a Hajduk ih se želi riješiti, morat će platiti otpremninu. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukSilvijo ČabrajaIvan JurićNikola KalinićHrvatska nogometna ligaIvan Perišić

Ostale Vijesti