Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Čabraja: „Ništa što već nije viđeno kod nas. Kad ne zabiješ, onda primiš…“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 20:43

Veliko je razočaranje u redovima Lokosa nakon remija protiv Rudeša

Utakmicu s dva nevjerojatno različita poluvremena odigrali su Rudeš i Lokomotiva. Lokosi su stigli izuzetno raspoloženi na zapad Zagreba, napunili su domaću mrežu s tri pogotka, a onda su u drugom dijelu zamijenjene uloge i Rudeš je odgovorio s tri pogotka i na koncu u velikom stilu izborio remi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A po želji glavnog trenera Davora Mladine, na izjave nakon utakmice za kameru Max Sport stigao je pomoćni trener Ivan Mijač.

„Čestitke trebaju biti usmjerene na našu momčad, na igrače koji su započeli utakmicu, igrače koji su donijeli impuls više s klupe i na kraju onima koji iz nekog razloga danas nisu mogli konkurirati“.

Što se dogodilo u drugom poluvremenu?

„Dogodio se nogomet, drago nam je da smo mi dio ove priče o kojoj će se možda još pričati i nakon utakmice, kao što se pričalo o nekim preokretima i stizanjem rezultata“.

Strateg Lokosa Silvijo Čabraja bio je vidno nezadovoljan kiksom svojih izabranika.

„Ništa što već nije viđeno kod nas. Utakmica u kojoj smo definitivno izdominirali Rudeš. Ne znam koliko smo prilika s dva, tri metra promašili, a da ne govorim da nismo zabili i jedanaesterac. Na kraju smo kažnjeni. Staro je nogometno pravilo kada ne zabiješ, onda primiš. Nažalost našu mi smo to primili“. (pz)



Tagovi

HNLNK RudešNK LokomotivaSilvijo ČabrajaIvan MijačDavor Mladina

Ostale Vijesti