Milan Šabić/PIXSELL
Milan Šabić/PIXSELL

Budimir se rastao s Hajdukom i poslao emotivnu poruku

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 10:58

S njim su Bijeli igrali finale Lige prvaka mladih

Marijan Budimir više nije pod ugovorom s Hajdukom. Nakon sporazumnog raskida bivši trener juniora Bijelih oprostio se emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Sada je u potrazi za novim angažmanom, ali više ga Hajduk neće usmjeravati kao što je to bilo kada ga je početkom sezone poslao u partnerski klub Široki Brijeg gdje je dobio otkaz.

Budimir će biti upamćen po povijesnom rezultatu s Hajdukom, plasmanu u finale juniorske Lige prvaka.

Evo što je napisao za oproštaj:

'Znati kada treba otići je mudrost, biti u stanju to uraditi je hrabrost. Odlazak podignute glave je dostojanstvo. Od danas se sporazumno prekida moja suradnja sa HNK Hajduk. U Hajduku sam proveo osam godina kao igrač u omladinskoj školi te osam godina kao trener, skoro pola života. Hajduk je institucija i za nas ogromna ljubav. Pružio mi je priliku raditi ono što najviše volim i najbolje znam, nadam se da sam mu se radom i rezultatima bar malo odužio. Hvala i doviđenja svim radnicima na terenu, čistačicama, oružarima, djelatnicima, kolegama trenerima, igračima koje sam trenirao, direktorima, predsjednicima, upravama. Na samom vrhu hvala i doviđenja navijačima. Navijači su snaga i pokretač ovoga kluba. Nikada neću zaboraviti Manchester City, Dortmund, Ženevu, to veselje, radost i vjeru u Hajduk kakvog bi svi željeli. Naravno i dva dočeka u Splitu, na stadionu i na Rivi. Osjećao sam se tako sretno, ponosno, ispunjeno. Tko zna gdje će nas život i posao odvesti? Odlazim čista obraza, podignute glave i otvorena srca. Gdje god budem radio ću nastaviti 'onako po svome', pošteno, predano, fanatično...Još jednom hvala svima i - nikad zbogom, samo doviđenja!', napisao je Budimir na odlasku. (dku)



Tagovi

Marijan BudimirHajduk junioriLiga prvaka mladihŠiroki BrijegHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti