Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Budimir: “Imali smo problema jer smo očekivali Rukavinu, ali da smo zabili pet minuta ranije dobili bismo utakmicu”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.05.23. | 14:35

Bijeli su Lokomotivi zabili u 91., a Dinamu u 94. minuti

Trener Hajduka Marijan Budimir morao je biti zadovoljan nakon remija protiv Dinama u juniorskom hrvatskom derbiju u ponedjeljak iza podneva na Poljudu. Gosti su, naime, vodili do četvrte minute sudačke nadoknade…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Da mi je netko ponudio remi prije utakmice, ne bih bio zadovoljan. Ovako, kada na kraju zabiješ u 90 I nekojoj minuti, jasno je da si zadovoljan. Momčad je po tko zna koji put pokazala karakter, želju, potvrdila da ne odustaje do kraja. Uspjeli smo uzeti bod, ostala je otvorena utrka za naslovom. Preostale su četiri utakmice koje moramo sve dobiti”, kazao je Budimir pa secirao juniorski derbi.

“Početak utakmice? Spremali smo jednu taktiku, jer smo mislili da će igrati Rukavina, zato su nam u prvih 15 minuta radili probleme sa Vrbančićem. Promjenom u 4-2-3-1 do poluvremena uspjeli smo vratiti dominaciju. Nakon crvenog kartona igrali smo na sve ili ništa, da smo zabili pogodak pet minuta ranije, dobili bi utakmicu. Tjelesno smo bili moćniji u finišu. Lokomotivi smo zabili u 91. Dinamu u 94. to je naša ekipa, naše zajedništvo i nogomet ti mora vratiti kada si pošten. I prije utakmice s Dinamom, sve je ovisilo o nama, znali smo da bismo s pobjedom puno riješili. Ovako, svaka sljedeća bit će neizvjesna”, dodao je trener Bilić tića pa se osvrnuo na atmosferu na pomoćnom terenu Poljuda.

“Publika te nosi na ludilo, podsjeća na Stari plac”.

Junak Majstora s mora Krešimir Nazor smatra da je njegova momčad zaslužila slaviti.

“Bili smo bolji, mogli smo i pobijediti po šansama, ali dobro je i ovako. Pogodak? Nisam ni vidio loptu, kada sam se okrenuo odmah sam udario i zabio. Publika? Vrhunska, za sanjati. Stigla je i moja ekipa iz ulice sa Splita 3, iz Dobriline. Sve je sada na nama, moramo sve četiri pobijediti i uzeti titulu. Falili su nam ozljeđeni, pokrpali smo se, ali bitno je da idemo dalje u šampionskoj utrci”.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Raspored Dinama i Hajduka u 1. NL za juniore do kraja sezone:

28. kolo (20. svibnja)

Dinamo - Gorica

Varaždin - Hajduk

29. kolo (27. svibnja)

Varaždin - Dinamo

Hajduk - Mladost Ždralovi

21. kolo (30. svibnja)

Osijek - Hajduk - zaostala utakmcia

30. kolo (3. lipnja)

Dinamo - Osijek

Inker - Hajduk



Tagovi

Marijan BudimirHajduk junioriDinamo junioriPrva NL JunioriKrešimir Nazor

Ostale Vijesti