Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Branič Lokomotive pred potpisom za novi klub

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.08.21. | 11:18

Povratak u staro jato.

Lijevi bek Lokomotive i bivši U-21 reprezentativac BiH, Stipo Marković, uskoro bi mogao napustiti Kajzericu. Prema navodima medija iz susjedstva, Marković je na pragu dogovora sa Sarajevom.

27-godišnji lijevi bek rodom iz Kiseljaka je u karijeri igrao za tek dva kluba –Široki Brijeg i Lokomotivu. Dobrim igrama u BiH Premijer ligi na njegovu je adresu stigao poziv Lokosa kojeg je Marković prihvatio u ljeto 2019. godine.

U svojoj prvoj sezoni u Lokomotivi bio je standardan prvotimac, da bi lani njegov status bio nešto upitniji nakon što se u klub vratio Josip Pivarić. Iako je bivši Vatreni stigao kako bi igrao na mjestu lijevog krila, zbog zahtjevne završnice u kojoj je Lokomotivi svaki bod bio zlata vrijedan ipak je prebačen na svoju prirodnu poziciju, zbog čega je Marković preselio na klupu.

Ove sezone Čabraja kao svojeg prvog lijevog beka vidi Ivana Miličevića koji igra jako dobro u otvaranju sezone, a budući da su tu Mario Musa i po potrebi Josip Pivarić, jasno je kako je inače deficitarna pozicija u nogometu sad prenakrcana na Kajzerici.

Lokosi su jako dobro otvorili novu sezonu 1. HNL te se nakon prvih pet kola nalaze na diobi drugog mjesta s Hajdukom s 10 osvojenih bodova, tri manje od vodećeg Osijeka. To je dodatan razlog zašto Čabraja nema razloga promijeniti nešto što nije pokvareno, a kako veći (ili barem cijeli prvi) dio sezone ne bi ostao na klupi, Miličević bi mogao karijeru nastaviti u Sarajevu kojeg vodi Goran Sablić.


Tagovi

NK LokomotivaLokomotiva ZagrebSarajevoStipo MarkovićtransferiBiH Premier ligaBiH Premijer liga

Ostale Vijesti