Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Boysi poslali iznenađujuć apel Upravi uoči finala Kupa s Rijekom: “Toga se držite i ubuduće”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 13:22

Bit će zanimljivo vidjeti reakcije na ovo...

Tek što su s(p)retno slavili u prvom dijelu trijade, dinamovci se već pripremaju i za druga dva okršaja protiv Rijeke, ovoga puta u Kupu, iako ih između čekaju i prvenstvene obaveze. Ovaj prošlotjedni poraz usmjerio je vodu na Dinamov mlin kada je u pitanju naslov prvaka HNL-a ove sezone, ali je zato Rabuzinovo Sunce još uvijek potpuno slobodno za uzeti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

O njegovom će ovosezonskom vlasniku odlučiti dva finalna susreta, 15. i 22. svibnja. Prva je utakmica na rasporedu na Maksimiru u 19 sati, druga na Rujevici u 18. No, ova druga već ima određena pravila oko navijača. Budući da je utakmica proglašena visokorizičnom, Rijeka će dinamovcima na raspolaganje opet staviti pet posto kapaciteta stadiona, odnosno 412 ulaznica, onih u kavezu. Iako se očekivalo da bi Dinamo mogao odlučiti slično i gostima dati oko 1300 ulaznica, odnosno pet posto kapaciteta stadiona, a ne cijeli Jug, što je oko 4000 mjesta, stigla je poruka Boysa: sve im dajte!

Poruku prenosimo u cijelosti:

"Sljedeći tjedan nas očekuje prva utakmica finala Kupa s Rijekom na Maksimiru. Ovim putem apeliramo na vodstvo našeg kluba da gostujućim navijačima stavi na raspolaganje puni kapacitet južne tribine Maksimira i da se takve prakse drži i ubuduće. Sve dok je konfiguracija stadiona i te tribine takva kakva jest i dok to nije na štetu Dinama i njegovih navijača.

Bez obzira što nam dolazi klub koji gostujuće navijače smješta u kavez, želimo da gostujućim navijačima svih klubova koji gostuju na Maksimiru bude omogućen normalan tretman i maksimalan broj ulaznica.

BAD BLUE BOYS"

(eg)



Tagovi

GNK DinamoBad Blue BoysRijekanavijačiHNLHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti