Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Boško Šutalo: "Derbi i put utjecali su na nas", Ivanušec: "Očekujem drukčiju utakmicu na Maksimiru"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.08.22. | 23:05

Dinamo je prvoj utakmici playoffa za Ligu prvaka upisao i prvi poraz u sezoni. Bodo/Glimt bio je bolji s minimalnih 1:0.

Dinamo se iz Norveške vraća s minimalnim porazom koji ga i dalje drži 'živim' pred uzvrat koji se iduće srijede igra na Maksimiru. Nakon slabog prvog dijela, u kojem je pao jedini pogodak na utakmici, Plavi su odigrali puno bolje u nastavku, ali nisu uspjeli zabiti za izjednačenje.

"Prvih 20 minuta imali smo kontrolu nad utakmicom, kasnije se dogodio pad, zabili su nam iz centaršuta. U drugom dijelu smo bili bolji, ali nismo uspjeli zabiti. I derbi i put su utjecali na nas. Bili smo umorni, u Maksimiru idemo po prolaz i pobjedu. Moramo zaboraviti na propuštene šanse i ići po pobjedu. U Maksimiru nas očekuje drugačiji teren u odnosu na umjetnu travu, no prije toga moramo pobijediti Osijek u prvenstvu", rekao je Boško Šutalo.

Slično razmišlja i Luka Ivanušec koji je ušao u 46. minuti umjesto Darija Špikića...

"Nismo zadovoljni rezultatom, domaćini su odigrali puno bolje prvo poluvrijeme. U nastavku smo imali svoje šanse. Moglo je završiti i boljim rezultatom. Drugačije je igrati na ovoj travi, ona je sigurno utjecala na konačni rezultat. Idemo u Zagreb probati ostvariti bolji rezultat i plasman u Ligu prvaka. Očekujem drukčiju utakmicu pred punim Maksimirom", rekao je reporteru Arenesport 1.


Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoBoško ŠutaloLiga prvakaLuka Ivanušec

Ostale Vijesti