BEAUTIFUL SPORTS/Orangepictures
BEAUTIFUL SPORTS/Orangepictures

Bliži se kraj amsterdamske epizode, Ajax prebacio Sosu u mladu momčad

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.07.24. | 09:09

Johan Cruyff Arena uskoro bi mogla ostati bez jednog od Hrvata

Nakon jedne od najgorih sezona u klupskoj povijesti, u redovima nizozemskog velikana Ajaxa traje veliko ljetno pospremanje, a jedan od igrača koji će napustiti momčad trebao bi biti Borna Sosa.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, kako navodi Voetbal International, hrvatski lijevi bočni branič prebačen u mladu momčad, kao i Benjamin Tahirović, Silvano Vos i Owen Wijndal, te će ih Ajax pokušati prodati u ljetnom prijelaznom roku.

"Ajax im time želi poručiti da za njih nema budućnosti u klubu", piše spomenuti nizozemski medij.

Da se status Sose u Ajaxu pogoršao u odnosu na prošlu sezonu, dalo se naslutiti kada je novi trener kluba Francesco Farioli, ostavio Sosu izvan zapisnika za prvu utakmicu 2. pretkola Europske lige protiv Vojvodine u kojem je uspio doći do pobjede tek golom u 86. minuti.

Podsjetimo, Sosa je prošle godine stigao u Ajax iz Stuttgarta za osam milijuna eura. Doveo ga je Sven Mislintat, koji je na poziciju sportskog direktora Ajaxa također stigao iz Stuttgarta, ali je u međuvremenu napustio Amsterdam. Sada je izvjesno da će njegov put slijediti i Sosa, koji je u prošloj sezoni upisao je 25 nastupa i pet asistencija u dresu Ajaxa, no sve skupa na terenu je proveo tek nešto manje od 1.600 minuta. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Borna SosaAjaxEredivisieLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti