Germanijak.hr
Germanijak.hr

Bjelica: “Sučić i Baturina su naš ponos. Pokazali su da HNL ima igrača za reprezentaciju“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.10.24. | 11:00

Dinamov trener oduševljen je igrom svojih igrača u dvije reprezentativne utakmice

Naravno da je i reprezentacija bila tema press konferencije Nenada Bjelice. Ipak su njegovi igrači Martin Baturina i Petar Sučić odigrali važnu ulogu, pogotovo u utakmici s Poljskom (3-3).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Generalno, mislim da smo odigrali dobro obje utakmice, čestitam na četiri osvojena boda. Sretan sam da su naši igrači dali veliki doprinos i pokazali da u HNL-u ima igrača koji mogu pomoći reprezentaciji. Ne samo da su pomogli, nego su možda bili i najbolji u Poljskoj. Kako se ta dva mladića razvijaju, to je na ponos svima nama u Dinamu i oni koji su radili prije mene. Ali, znaju da moraju nastaviti s radom, razvijati se svaki dan i biti još bolji", rekao je Bjelica.

Kad pričamo o Baturini i Sučiću, oni su doista Dinamovo blago i igrači od kojih se očekuje da odigraju veliku ulogu i na europskoj sceni ove jeseni. Ali, baš utakmica poput ove subotnje u Puli jedan je od testova i za njih. Nakon najvećih reflektora, treba se spustiti na 'razinu niže' i odigrati veliku utakmicu i na Drosini. Sjećamo se Danija Olma, kad je već bio eltabliran igrač i jedan od glavnih u Bjeličinoj momčadi baš je u Puli odigrao sjajnu partiju, zabio dva gola u pobjedi 4-0. Prvi je gol bio spektakularan, s 30-ak metara! Tim putem, očekuje se, trebaju i Baturina i Sučić. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoNenad BjelicaPetar SučićMartin BaturinaHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti