Sanjin Strukić/Pixsell
Sanjin Strukić/Pixsell

Bivši stoper Varaždina i Gorice osvojio naslov u susjedstvu pa zaradio unosan transfer Hapoel Tel Aviv

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 08:39

Riječ je o klubu koji je 13 puta bio prvak svoje zemlje, a čak 16 puta osvojili su Kup.

Oduvijek je Hapoel Tel Aviv otvorenih ruku dočekivao Hrvate, u povijesti su njih osmorica, od Meštrovića i Rupnika, preko Računice i Vručine pa sve do Šovšića i Ilića branili njihove boje, a sada će u dresu jednog od najuspješnijih izraelskih klubova zaigrati i Maks Čelić (28), izdanak Dinamove škole nogometa te bivši igrač Varaždina i Gorice koji je sjajnu sezonu u Borcu iz Banja Luke, s kojim je osvojio naslov prvaka BiH, naplatio unosnim transferom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Mediji iz susjedstva nisu precizni kad je riječ o odšteti, ali očito je da su i Čelić i Borac bili zadovoljni ponudom Izraelaca. Čelić je prošao kroz Dinamovu školu nogometa, a u profesionalnoj karijeri promijenio je podosta i klubova i država. Uostalom, prije Borca iz Banja Luke igrao je za Beroe (Bugarska) i Messinu (Italija), u Varaždin je došao iz PFC Lviva (Ukrajina), dok je u još kao 18-godišnjak jedan kratak period bio član Duisbugra (Njemačka).

Čelić je u HNL-u skupio 24 nastupa, a u Prvoj NL (Varaždin) 43 uz dva pogotka. S novim klubom potpisao je jednogodišnji ugovor uz opciju produljenja za dodatnu godinu, a po dolasku u novu sredinu je istaknuo:

„Sretan sam i iznimno ponosan što sam potpisao za ovako veliki klub. Čuo sam puno o povijesti kluba i nevjerojatnim navijačima, pun sam motivacije uoči nove sezone te sam spreman otići do krajnjih granica svojih mogućnosti kako bih pomogao u ispunjenju klupskih ciljeva.“

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Maks ČelićHapoel Tel Avivizraelsko prvenstvoIzrael

Ostale Vijesti