REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Bivši igrač Real Madrida i Dortmunda zamijenit će Hrvata na klupi posrnulog bundesligaša?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.12.23. | 11:10

Terzić ostaje na klupi, dobit će i novog pomoćnika, a sve to do ljeta kada će na čelo zasjesti - baš taj pomoćnik

Puno se toga događa oko Borussije Dortmund ove sezone. Njihove loše igre dovele su do brojnih pitanja oko glavnog trenera Edina Terzića, koji je do sada bio glavni stup rasta BVB-a. No, ovosezonski rezultati doveli su do velikih upitnika između glavnog trenera i uprave, koja je na kraju ipak stala uz svoga šefa struke. Barem za sada.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Borussia je trenutno peta s 27 bodova, šest manje od četvrtoplasiranog Leipziga, a ispred su još i probuđeni Stuttgart, Bayern i najveće iznenađenje ove sezone - Bayer Leverkusen - koji je i daje vodeći s četiri boda prednosti nad Bavarcima. Nije to najugodnije saznanje i priznanje za prošlosezonskog kandidata za naslov prvaka pa se, jasno, podigla velika prašina. Ukratko, Terzić je trebao dobiti otkaz, samo da bi njegov najveći pristaša u upravnom odboru Dortmunda, Hans-Joachim Watzke, na kraju odlučio odustati od te odluke, prvenstveno zbog nedostatka odgovarajućih zamjena. To je bio udarac Marcu Reusu, koji je navodno vodio puč protiv Terzića. Rezultat svega je, čini se, tek kozmetičko primirje.

Naime, Terzić ostaje na klupi, dobit će i novog pomoćnika, a sve to do ljeta kada će na čelo zasjesti - baš taj pomoćnik. Radi se o bivšem igraču Dortmunda i Real Madrida - Nuriju Sahinu (35). Do sada je bio glavni trener Antalyspora, no njemački i turski mediji tvrde da će se preseliti u svoj bivši klub. Potvrtdio je to i cijenjeni Sky Sports koji još dodaje kako će se turski stručnjak momčadi pridružiti od 3. siječnja na pripremama.

Inače, pored Borussie nosio je dres Feyenoorda, Real Madrida, Liverpoola, Werdera i Antalyaspora gdje je i završio igračku karijeru 2021. godine. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Nuri SahinEdin TerzićBorussia Dortmund

Ostale Vijesti