Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Bio je junior Hajduka, upisao minutu u Serie A, a sad nastavlja u Indiji

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.09.21. | 15:46

Tri hrvatska stopera u samo dva dana potpisali za indijske klubove

Još jučer dva hrvatska stopera pronašli su angažmane u indijskim klubovima, a sada im se pridružio i treći.

Keralu Blasters doveli su Marka Leškovića kojem je istekao ugovor s Dinamom, a SC East Bengal doveo je nekadašnjeg stopera Lokomotive Tomislava Mrčelu i iz indijskog kluba Bengalura. Potonjem se sad pridružio i Franjo Prce kojem je na ljeto istekao ugovor sa Slaven Belupom.


Prce je prve nogometne korake napravio u Hajduku iz kojeg je kao perspektivni branič otišao u Lazio. Tamo je znao često biti na klupi, ali se nije uspio nametnuti za minutažu pa je odlazio na posudbe u Salernitanu, Bresciu i Istru 1961. U ljeto 2018. napustio je Rim i okušao se u ciparskoj Omoniji iz Nikozije gdje je je proveo jednu sezonu do odlaska u ukrajnski klub Karpaty.

Ukrajinska avantura trajala je samo dva mjeseca pa je novi posao dobio u Varaždinu iz kojeg je nakon godinu dana otišao u Slaven Belupo. U Koprivnici je proveo godinu dana do isteka ugovora ovog ljeta.

Ukupno je u HNL-u upisao 44 nastupa, a ima upisan i jedan nastup za Lazio kada je odigrao punu minutu ušavši u igru u 89. minuti u remiju protiv Torina.

Sada će nastaviti karijeru u Indiji, a ugovor je potpisao na jednu godinu.

Nova sezona indijske Super lige počinje sredinom studenog. U prvom rangu natjecanja sudjeluje 11 klubova koji igraju 20 kola nakon čega najbolje četiri momčadi doigravaju za prvaka. Aktualni nositelj naslova je Mumbai City.


Tagovi

Franjo Prce

Ostale Vijesti