Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Bayern zabranio Dinamu trening na Allianz Areni!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.09.24. | 11:40

Travnjak na velebnom münchenskom stadionu je u vrlo lošem stanju i Bayern, iako UEFA-in protokol to zahtjeva, nije dopustio da Modri dan prije utakmice na njemu treniraju

Eto, pisali smo o Dinamovim problemima s terenima za trening uoči Derbija, Modri su morali trenirati čak i na glavnom terenu Maksimira. A bogati Bayern i velebna Allianz Arena imaju još većih problema - s glavnim terenom. On je u toliko lošem stanju da je Bayern poručio Dinamu da neće moći dan prije utakmice Lige prvaka (utorak, 17. rujna, 21 sat) na njemu trenirati. Iako je UEFA-in protokol strog i precizan i zahtjeva da se suparničkom klubu omogući trening dan prije na terenu na kojemu se igra utakmica, Bayern ima svoju politiku.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tako je iz münchenskog kluba stigla u Maksimir poruka da je travnjak izuzetno loš i da Dinamo na njemu ne može trenirati, da se mora snaći na drugi način. Ljudi iz Dinama uvjerili su se u doista grozno stanje terena na Allianz Areni, prihvatili odluku Bavaraca i promijenili itinerar uoči utakmice. Tako će Modri zadnji trening odraditi u Zagrebu u ponedjeljak u 10 sati, a u Münchenu će navečer igrači i stožer moći samo 15-ak minuta prošetati terenom, tek toliko da ga osjete. Potom će Sergej Jakirović i još jedan igrač održati i press konferenciju.

No, prije toga, naravno, Hajduk! Derbi je sad svima u fokusu, o Bayernu će se pričati tek od petka kasno navečer! (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoBayernLiga prvakaAllianz Arena

Ostale Vijesti