Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Apsolutna senzacija u najavi: Rijeka prodaje veznjaka u UAE za tri milijuna eura!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.07.24. | 14:01

Transfer je blizu realizacije…

Veldinu Hodži bi prva utakmica u novoj sezoni, u kojoj je Rijeka odigrala skromnih 0-0 s Corvinulom u drugom pretkolu Europske lige, ujedno mogla biti i posljednja u dresu matičnog mu kluba.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, mladi veznjak Rijeke mogao bi svoj nogometni put nastaviti u Al Jaziri iz UAE-a, a prema informacijama Germanijaka Rijeka bi na ime odštete mogla uprihoditi oko tri milijuna eura.

Doduše, transfer još uvijek nije 100 posto riješen, pregovori i dalje traju, ali u ovom trenutku izgleda kako sve ide ka tome da će mladi veznjak uskoro svoje talente preseliti u UAE.

Hodža je izdanak Rijekine škole nogometa, mladić koji je u bijelom dresu prošao sve uzrasne kategorije, od 'morčića' pa sve do seniora kluba. Iako je prvotno igrao na poziciji 'šestice', s vremenom se isprofilirao kao sjajna 'osmica' čiji je najveći forte ulazak iz drugog plana te vrlo dobar udarac iz daljine. Prošle sezone pod vodstvom Željka Sopića dobio je puno veću ulogu u momčadi, a posebno je impresionirao u ogledu protiv Osijeka kad je na Rujevici postigao trogodak u slavlju Plavo-bijelih protiv Bijelo-plavih.

Inače, kako doznaje Germanijak, Veldina Hodžu proteklih je godina u nekoliko navrata došao gledati Real Sociedad, s tim da španjolski velikan nije bio jedini klub koji se uživo dolazio gledati talentiranog veznjaka Rijeke. Što se tiče transfera u UAE, on dolazi prilično nenadano, zbog čega je i riječ o senzaciji, ali interes Al Jazire je konkretan te bi se posao zaista mogao realizirati u narednim danima.

Hodža je dosad u dresu Rijeke skupio 84 nastupa u svim natjecanjima, a može se pohvaliti s osam pogodaka te tri asistencije.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Veldin HodžaHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNLLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Al JaziraUjedinjeni Arapski EmiratiUAE

Ostale Vijesti