Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Analiza presudila: Pogodak je zabio Varaždinov napadač

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.11.23. | 18:00

Domagoj Drožđek ipak je službeno strijelac pogotka u utakmici s Dinamom (1-1)

Varaždin je protiv Dinama poveo 1-0 u 53.minuti, nakon ubačaja Vukčevića s desne strane, uklizali su na loptu Domagoj Drožđek, Boško Šutalo i Stefan Ristovski. I ona je završila iza Danijela Zagorca. Dugo je trajala rasprava tko je, zapravo, strijelac, je li to Drožđek ili je netko od dvojice Dinamovih braniča zabio autogol. Njihova reakcija i gestikulacija nakon gola sugerirala je baš to, a niti jedna snimka nije mogla apsolutno dešifrirati zagonetku.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ipak, nakon utakmice, u razgovoru sa sucima utakmice i delegatom saznali smo da je pogodak pripisan Domagoju Drožđeku. Nisu niti službenici uspjeli na snimci odgonetnuti tko je zadnji igrao loptom, ali su potvrdili da je Drožđek bio s njom u kontaktu pa su njega i upisali na listu strijelaca. Kasnije je i sam Drožđek rekao da je on strijelac:

"Ja sam je dirao, lijevom nogom!"

Vjerujemo da Dinamovi braniči neće uložiit prigovor na tu odluku, iako, u konačnici i nije presudno tko je bio strijelac, osim što će Drožđeku biti lijepa recka u CV-u. Dinamo je kasnije izjednačio golom Emrelija, u sudačkoj nadoknadi, susret je okončan 1-1.



Tagovi

Domagoj DrožđekNK VaraždinGNK DinamoHNL

Ostale Vijesti