Screenshot
Screenshot

Đalović: „Kad smo zabili prvog, sve je bilo lakše“, Balajić: „Budimo realni, igrali su prvoligaš i petoligaš“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.10.24. | 22:25

Riječi dvojice trenera nakon slavlja Rijeke (3-0) u drugoj utakmici osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa

Rijeka, kao 'gost' na svojoj Rujevici, svladala je Bednju u 1/8 finala Hrvatskog nogometnog kupa s 3-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rezultat sam po sebi sugerira da je Rijeka lagano došla do pobjede, ali 'domaćin' Bednja je do prvog primljenog pogotka bio čvrst orah za Riječane koji su na kraju ipak 'na mišiće' uspjeli izboriti svoj primarni cilj u ovom ogledu...

„Čestitke Rijeci na zasluženoj pobjedi. Teško je bilo nešto više očekivati, nadali se jesmo da će nam Rijeka malo više dopustiti, ali moramo biti realni – ovo je utakmica prvoligaša protiv petoligaša. Oni imaju svaki dan treninge, svaki tjedan jake utakmice… Za nas je vrhunski rezultat da smo uopće došli do ove faze natjecanja. Na to moramo biti ponosni i ja stvarno i jesam ponosan na moje igrače jer ovo je veliki uspjeh za nas, ali i za cijeli Varaždin, cijelu županiju“, rekao je Andrija Balajić, trener Bednje, u razgovoru s Ivanom Ljubićem s Max Sporta.

„Za početak bih čestitao Bednji i njihovom treneru koji su se pokazali ovog utorka u sjajnom svjetlu. Nama je nedostajao taj pogodak u prvom poluvremenu. Pokušavali smo, ali nije išlo, u fazi napada smo se previše 'nabijali', ali čim smo zabili prvi pogodak, sve je bilo lakše. Najvažniji je prolaz. Ponavljam i ponavljat ću, neke stvari moramo ispraviti, moramo zabijati više pogodaka. Okrećemo se teškoj utakmici koja je pred nama u subotu i ona nam je sada najvažnija“, zaključio je trener Rijeke Radomir Đalović.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Radomir ĐalovićAndrija BalajićBednjaHNK RijekaHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti