Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Đalović: “Hajduk godinama ima najboljeg igrača u ligi, a mi smo ih sveli na jednu, dvije prilike”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.09.24. | 22:09

Trener Rijeke ovako je vidio dvoboj protiv Hajduka

Nakon Jadranskog derbija između Rijeke i Hajduka, svoje je dojmove za Max Sport podijelio Radomir Đalović.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bio je tvrd derbi, htjeli smo biti ofenzivni, ali i Hajduka se nešto pitalo, bili su čvrsti.Tražili smo pobjedu u nastavku, imali i situaciju za gol preko Perice, ali na kraju je ovo najrealniji rezultat."

Trener Rijeke dodao je:

"Nismo mogli ostvariti svoju igru iz prethodnih utakmica, malo smo se mučili, ali i Hajduk je dobro stajao. Igrači su dali sve od sebe, borili se i moramo se sada okrenuti Koprivnici."

O protivniku je još dodao:

"Hajduk ima klasne i iskusne igrače, to je njihova velika kvaliteta. Naša obrana je bila odlična, kao i cijelo prvenstvo. Hajduk godinama ima najboljeg igrača u ligi, sveli smo ih na jednu-dvije prilike."

Slijedi gostovanje kod Slaven Belupa.

"Slaven će biti teža utakmica, trebamo pokazati karakter protiv momčadi koja je pobijedila Dinamo. Gledat ćemo ih sutra i pripremiti se."

Utakmicu je prokomentirao i Ivan Smolčić.

"Realan ishod, Hajduk je možda imao malo više posjeda... Bilo je prema očekivanjima, iako smo mislili da ćemo malo više imati loptu u svojim nogama i s visokom pritiskom oduzeti neke lopte. Oni su dobro izlazili preko Rakitića i Krovinovića, tu su nam malo stvarali probleme. Belupo? Koprivnica nikome nije lagana, vjerujem da je sada bolji teren i to će nam odgovarati. Idemo po tri boda."



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLRadomir ĐalovićHNK RijekaRijekaHajdukNK Hajduk Split

Ostale Vijesti