/DPA/PIXSELL
/DPA/PIXSELL

VIDEO Namjerno promašio slobodno bacanje, a onda je PAO zabio tricu za pobjedu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.12.23. | 07:13

Ovakve završnice utakmice viđaju se jako, jako rijetko...

Košarkaši Panathinaikosa pobijedili su u gostima Monaco 91-90 u dramatičnoj završnici dvoboja 15. kola Eurolige. Gosti iz Atene do pobjede su došli tricom sa zvukom sirene koju je zabio Marius Grigonis.

Elie Okobo pogodio je, mislilo se, pobjednički koš Monaca u euroligaškom okršaju protiv Panathinaikosa. Francuski igrač zatim je pokušao namjerno promašiti slobodno bacanje kako bi vrijeme isteklo, a gosti ostali bez posljednjeg pokušaja. Plan se izjalovio na nevjerojatan način kada je Okobo izveo jedno od najlošijih bacanja koje ćete vidjeti. Kazna je stigla dvije sekunde kasnije, Marius Grigonis pogodio je pobjedničku tricu za veliko slavlje grčkog velikana 91-90 u 15. kolu Eurolige.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE (SportKlub).

Bayern je na domaćem parketu u Muenchenu svladao Anadolu Efes 86-71. Za goste je samo tri minute odigrao hrvatski centar Ante Žižić koji je ostao bez ubačaja, a upisao je tek jedan skok i jednu izgubljenu loptu.

Na ljestvici je na vrhu i dalje madridski Real s 14 pobjeda i samo jednim porazom. Slijede Virtus iz Bologne s omjerom 11/4 i Barcelona s 10/5. Partizan i Maccabi su na 9/6, dok po osam pobjeda i sedam poraza imaju Monaco, Valencia, Baskonia, Panathinaikos i Fenerbahce.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euroliga

Ostale Vijesti