Utakmica godine u Euroligi: Košem u posljednjoj sekundi produžetka Fenerbahče u Moskvi pobijedio CSKA (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.11.17. | 20:32

Strašna utakmica…

U osmom kolu Eurolige Fenerbahče je u Moskvi nakon produžetka pobijedio CSKA 95:93.

Gledali smo ludu utakmicu. U drugoj četvrtini Fenerbahče je u jednom trenutku imao +18, ali su igrači Željka Obradovića tu veliku prednost gotovo u potpunosti uspjeli prokockati do kraja prvog poluvremena.

Do kraja utakmice gledali smo izjednačen susret. Ipak, u samu završnicu Fenerbahče je ušao sa solidnom prednošću. Dvadesetak sekundi do kraja gosti su imali plus četiri, ali je Sergio Rodriguez pod, prema procjeni sudaca, pod faulom pogodio tricu i dodatnu bacanje te je poravnao na 83:83. Fenerbahče nije iskoristio zadnji posjed i utakmica je otišla u produžetak.

U produžetku je ponovno Fenerbahče bio u vodstvu, ali su nakon pet minuta ponovno uspjeli prokockati prednost. Ponovno se sve svelo na jednu loptu. U posljednjoj sekundi produžetka trica Brada Wanamakera je ostala na obruču, ali je Nicolo Melli „tip-inom“ desetinku prije isteka vremena uspio Feneru donijeti pobjedu.

Najbolji strijelac Fenera bio je Jan Vesely s 31 poenom, dok je najefikasniji kod poraženih domaćina bio Rodriguez s 20 poena.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Jan VeselyFenerbahçe košarkaCSKA Moskva košarka

Ostale Vijesti