Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Sesar: "Hvala Smajlagiću, večeras je igrao na svoju odgovornost iako nije sasvim zaliječio ozljedu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.10.22. | 20:22

Trener Cibone pohvalio je najboljeg u svojim redovima

Trener Borca Marko Marinović bio je, pa, poprilično nervozan i nezadovoljan nakon utakmice. Iako je rekao da nema komentara na igru svoje momčadi, na kraju je ipak istaknuo:

Ne znam kako da objasnim to što su naši igrači s klupe zabili samo dva poena, neki nisu došli na utakmicu. Bili smo koncentrirani samo u zadnjoj četvrtini. Momci koji su igrali u zadnjih deset minuta su bili dobri, ali da ne pričam sada ovako nervozan... Treća utakmica kako gubimo u zadnjoj sekundi, teško je, neću se predavati, ali eto... Tu završavam, neću više pričati ovako vruć.”

Josip Sesar je pak bio puno raspoloženiji. Pohvalio je Svena Smajlagića na požrtvovnosti i odluci da želi igrati iako nije dovoljno oporavljen.

Bila je teška utakmica, Bundović se ozlijedio na zadnjem treningu i nismo znali koliko može... I ovom prilikom bih se želio bih se zahvaliti Smajlagiću koji je na osobnu odgovornost rekao da će igrati. Šuterski je bio raspoložen i nisam mu htio kratiti minute, iako ga nisam planirao toliko koristiti”, naglasio je trener Cibone nakon pobjede, pa dodao:

Napadali smo njihove najslabije točke, radili su nam veliki pritisak na Bornu i usmjeravali ga ulijevo, a kada su ga slali udesno onda su iskakali. Morali smo improvizirati, mijenjali smo obranu, imali smo i minus deset, imali i dvoznamenkastu prednost kasnije i bilo je pitanje vremena kada ćemo pasti. Riskirao sam s petorkom i napadom želio dobiti utakmicu, i Hale nam je zato zabio 44 poena. Dečko je kvalitetan, ne može odigrati dvije zaredom loše i kada igra ovako oni su uvijek blizu. Bila je ovo momčadska pobjeda, svatko je uzeo poene i zabilježio dobre minute”.

ABA liga, 5. kolo

Petak, 28. listopada

Cibona – Borac, 87:85

Zadar – Split, 20.00

Subota, 29. listopada

Cedevita Olimpija – MZT, 18.00

FMP – Budućnost, 20.00

Nedjelja, 20. listopada

Mornar – Studentski centar, 19.00

Parttizan – Mega, 21.00

Ponedjeljak, 31. listopada

Igokea – Crvena zvezda, 18.00



Tagovi

Josip SesarCibonaSven SmajlagićABA liga

Ostale Vijesti