Navijač u Bostonu uhićen jer je bacio limenku piva na parket (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.01.20. | 19:10

Identificirati, locirati, uhititi, transferirati.

Boston Celticsi noćas su na svom terenu poraženi od San Antonio Spursa sa 114:129.

Osim što to označava drugi neugodan poraz, nakon onog od maksimalno desetkovanih Washington Wizardsa, na ovoj smo utakmici svjedočili nekolicini događaja kojima nije mjesto na košarkaškom terenu, kao ni na sportskim borilištima općenito.

Sredinom treće četvrtine uslijed jednog očiglednog prekršaja u napadu prilikom kojeg je LaMarcus Aldridge postavljajući blok to učinio s tolikom silinom da je srušio Kembu Walkera na pod, Bostonov bek je poprilično izgubio živce.

Nije se smirio ni nakon tehničke pogreške, te mu je od strane suca dobio i drugu, automatski isključujuću. Trener Brad Stevens je također ''popio'' jednu, a nezadovoljstvo sudačkom trojkom proširilo se i na tribine.

Možda čak i previše. Znano je da je publika u Bostonu poprilično vatrena, no baciti punu limenku na parket, što je jedan navijač učinio i za malo promašio gostujuću klupu sa igračima Spursa, može imati jako ozbiljne posljedice.

 

 

Nimalo akademski od navijača iz grada poznatom po elitnim sveučilištima. Dotični je identificiran i uhićen, javlja ESPN.

Spurse je sljedovalo tri slobodna bacanja na temelju isto toliko tehničkih pogrešaka Celticsa, a izveo ih je upravo Aldridge, čime je povećao prednost svog sastava na devet poena razlike. Nju Spursi do kraja utakmice nisu ispuštali.

 

 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Boston CelticsSan Antonio SpursKemba WalkerBrad StevensNBASuci

Ostale Vijesti