nordphoto GmbH / Hafner/NORDPHOTO
nordphoto GmbH / Hafner/NORDPHOTO

Jusup dobio pojačanje uoči najvećeg derbija: Crnogorac na Višnjiku

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.09.24. | 09:30

Iskustvo na bekovskim pozicijama

Reprezentativac Crne Gore, 34-godišnji Vladimir Mihailović, novi je igrač KK Zadar. Sjajna je to vijest za Zadrane i trenea Danijela Jusupa koji će u petak u Draženovom domu od 21 sat otvoriti abaligaško natjecanje protiv Cibone.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Ovaj 193 centimetra visoki bek je u bogatoj košarkaškoj karijeri igrao u Mornaru, Budućnosti, nekoliko je godina proveo u Belgiji, Njemačkoj, Poljskoj, Bjelorusiji, da bi se 2021. godine vratio u Mornar.

Ostaje upamćena utakmica protiv Mege MiS u sezoni 2021./22., kada je postigao 46 poena uz sedam skokova i šest asistencija, s valorizacijom 50. Nažalost, zbog ozljede šake i prepona je propustio drugi dio sezone, da bi u prošloj potpisao za Budućnost VOLI te također ranije završio sezonu zbog nove ozljede. Nakon rehabilitacije vratio se u trenažni proces te je spreman za visoke zahtjeve igranja u ABA ligi.

Mihailović je potpisao ugovor na godinu dana, a treneru Danijelu Jusupu bit će na raspolaganju već za utakmicu 1. kola ABA lige protiv Cibone u petak“, stoji na stranicama Zadra.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

ABA ligaVladimir MihailovićKK ZadarCibonaDanijel Jusup

Ostale Vijesti