Bane T. Stojanovic/ATAImages/ Pixsell
Bane T. Stojanovic/ATAImages/ Pixsell

Jakara: „Zasluženo smo slavili, Radovčiću želim što brži oporavak“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.10.24. | 22:21

Slovenski strateg hvalio je mentalitet i igru svojih igrača

Strateg Krke Dejan Jakara bio je, očekivano, zadovoljan pobjedom protiv Cibone na gostujućem parketu. Na koncu, Krka sada u Novom Mestu 'brani' sedam poena plusa koji će biti važni na koncu u međusobnom omjeru. Ali sezona je još mlada...

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Odigrali su moji igrači u drugom dijelu odličnu utakmicu, vidi se napredak u odnosu na ogled sa Spartakom, dobili smo skok i to je jedino kako možemo igrati i na kraju smo zasluženo dobili ovu utakmicu. Zaželio bi mom bivšem igraču Radovčiću da se što prije vrati na parket, ako je ozljeda teža, ali i momčadi Cibone sve najbolje u daljnjem dijelu sezone“.

Kakav je bio plan igre protiv Cibone?

„Ništa ne skrivamo, znali smo da će igrati dosta post igru, učimo se kako braniti da lopta dođe u post, a ne da se branimo. Bundović i Zanna su prejaki za na, ali nekoliko puta smo se obranili, ali na našu sreću mislim da smo borbom zaslužili, tako da zaslužujemo ovo“.

Mentalno ste bili jaki u toj posljednjoj četvrtini u kojoj ste izvojevali pobjedu...

„Vjerovao sam da možemo i protiv Spartaka, i tada su te neke 'ničije lopte' završavale u rukama njihovih košarkaša, ali sada je bilo malo drugačije. Znali smo koliko nam je ova utakmica bitna i ipak smo nešto naučili do sada“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ABA ligaKK Krka Novo MestoCibonaDejan Jakara

Ostale Vijesti