Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL
Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL

Hezonja u dva tjedna zbog virusa izgubio osam kilograma, njegov suigrač istaknuo: „Malo si mi nedostajao“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.10.24. | 08:38

Zvijezda Kraljevskog kluba uskoro bi se trebao vratiti na parket.

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja propustio je početak sezone Real Madrida zbog bolesti uslijed koje je izgubio osam kilograma. Jedan od najboljih košarkaša u Europi našao se 'u klinču' s virusom koji je dva tjedna Hezonju zakovao za krevet, ali sada se hrvatski reprezentativac oporavio.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Njegov suigrač Xavier Rathan-Mayes, koji je ljetos postao član Kraljevskog kluba nakon fenomenalne sezone u BC Eniseju, objavio je sliku Marija Hezonje i napisao:

„On i dalje misli da je Super Mario. Drago mi je da si se vratio, malo si mi nedostajao“, istaknuo je 30-godišnji Kanađanin kojem je Real Madrid prvi klub s kojim će se natjecati u Euroligi.

Podsjetimo, posljednju utakmicu Hezonja je odigrao protiv Barcelone u polufinalu španjolskog Superkupa gdje je bio jedan od najboljih s 13 poena u pobjedi svoje momčadi. Dva dana kasnije, protiv Unicaje u finalu, Hezonje nije bilo u sastavu, a njegova momčad je tu utakmicu izgubila. Isto kao što su izgubili i protiv Endesa, Bayerna… Nema Hezonje, nema ni pobjeda Real Madrida!

Hezonja je u nedjelju u pobjedi protiv Zaragoze (101-95) ugradio 13 poena, 5 skokova i 2 asistencije za nešto manje od 26 minuta, što samo po sebi sugerira kako bi uskoro opet trebao biti – onaj stari. Igra Super Mario, igra i Real Madrid!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario HezonjaReal Madrid košarkaACB liga

Ostale Vijesti