Germania je novi sponzor KK Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 08:12

Popularni zagrebački klub dobio je novo pojačanje pred početak nove sezone u kojoj se KK Dinamo natječe na tri fronta – u Premijer ligi, Kupu Krešimira Ćosića i FIBA-inom Europskom kupu!

Nakon KK Splita, KK Zaboka i KK Dubrovnika Germania je u svoj portfelj klubova koje sponzorira dodala još jedan koji se natječe u košarkaškoj Premijer ligi. Germania je potpisala sponzorsko-partnerski ugovor s KK Dinamom, zagrebačkim košarkaškim klubom koji je u posljednje četiri godine izazvao priličan interes medija i javnosti, posebno košarkaške...

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Dinamo je nasljednik KK Rudeša koji je početkom proljeća 2020. promijenio ime i cjelokupni vizualni identitet te se nastavio natjecati pod imenom kojeg dijeli s najtrofejnijim hrvatskim nogometnim klubom. KK Dinamo je klub poznat po sjajnom radu s mladim igračima, zvučnim imenima u upravi kluba, poput Nevena Spahije i Marijana Pojatine ali i navijačkoj skupini Bad Blue Boys koja, uz nogometni i futsalski Dinamo, redovito prati i košarkaški.

Napredak KK Dinama vidljiv je iz sezone u sezonu. U drugoj sezoni igranja pod ‘svetim imenom’ dohvatili su plasman u elitni rang hrvatske košarke. U svojoj premijernoj sezoni u Premijer ligi stigli su do četvrtfinala prvenstva (izgubili s 1-2 u pobjedama od prvaka Zadra) i polufinala Kupa Krešimira Ćosića.

U prošloj sezoni (2023/24) KK Dinamo napravio je dodatni iskorak, izborio je polufinale prvenstva u kojem ih je, drugu godinu u nizu, zaustavio prvak KK Zadar. Prema toj računici, i napretku iz godine u godinu, u predstojećoj sezoni možemo se nadati i dodatnom iskoraku popularnog zagrebačkog kluba...

Osim igračkih, KK Dinamo je pred početak sezone dobio novo partnersko-strateško pojačanje, Germania sport kladionicu koja će pomoći Plavima da ostvare svoje visoke ambicije, ne samo u prvenstvu i Kupu, nego i u FIBA-inom Europskom kupu u kojem će se KK Dinamo natjecati, počevši od kvalifikacija za glavni dio natjecanja kojeg Dinamo igra u srijedu, 24. rujna, protiv francuskog Dijona u Draženovom domu.

"Ulazak u FIBA Europski kup plod je predanog rada i strasti svih članova kluba – od igrača i trenerskog tima do uprave i vjernih navijača. Očekujemo rasprodanu dvoranu i fantastičnu atmosferu koja će našim igračima pružiti dodatnu energiju na terenu", poručili su iz KK Dinama.

Osim Germanije, medijski partner KK Dinama bit će specijalizirani sportski portal Germanijak.hr na kojem već godinama možete čitati najvažnije vijesti i tekstove o klubu. Podsjećamo vas da ste baš na Germanijaku mogli pročitati ekskluzivne intervjue s igračima i trenerima Dinama, ali i menadžmentom kluba, kojih će, s obzirom na Dinamove ambicije, u narednim godinama biti sve više i više...

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Sponzorira Germania Sport KladionicagermaniaKK Dinamo ZagrebPremijer liga košarkašaDinamo Zagreb

Ostale Vijesti