Nick Turchiaro-USA TODAY Sports
Nick Turchiaro-USA TODAY Sports

Dončić nadomak triple-doublea, Grizliji iznenadili Clipperse posred Los Angelesa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.10.21. | 08:39

I loooove this game!

Nastavlja se regularni dio NBA sezone!

Sinoć smo ispratili čak osam susreta najjače košarkaške lige svijeta, dominirala su dobro znana imena, prvi među njima svakako je bio Paul George, a ni Lukin double-double nije za baciti. Krenimo redom.

Večer je otvrena uz malo iznenađenje u Cleavlandu. Nakon dva uzastopna poraza Cavaliersi su iznenadili Atlantu i upisali pobjedu rezultatom 101:95. Rubio je predvodio domaće do pobjede i tako potvrdio trend pobjeda Cavsa na domaćem terenu protiv Hawksa. Ovo im je već šesta pobjeda u posljednjih sedam susreta.

Pacersi su pak također razbili negativan niz od dva poraza slavljem protiv Miami Heata nakon produžetaka. Sve do posljednje četvrtine Indiana je držala vodstvo, no sve se zakomplciciralo kada je Tyler Herro s dvije trice odveo utakmicu u popularni “overtime”. Na kraju ipak pobjeda domaćina rezultatom 102:92

Luka Dončić i njegovi Mavsi sinoć su pak gostovali u Torontu. Raptorsi su imali na poluvremenu prednost od šest koševa razlike, no na kraju ipak slavlje ekipe iz Teksasa. Naravno, prvo ime susreta je i ovog puta bilo ono slovenskog reprezentativca Dončića kojem je faluio jedan skok za novi triple-double karijere. Ovako će se morati zadovoljiti double-double učinjom. Upisao je 27 poena, 12 asistencija i devet skokova.

Spomenimo i kako su branitelji naslova Bucksi upisali pobjedu protiv Spursa nakon visokog poraza na Floridi kod Miamija ranije ovog tjedna. Bilo je tu svega, imao je Milwaukee u jednom trenutku i 13 koševa razlike, no ekipa Grega Popovicha je ušla u posljednju dionicu susreta sa šansama za preokret. Ključni renuci dogodoili su se nakon izjednačenja Spursa na 87:87. Antetokounmpo i Middleton su pogodili dvije izuzetno bitne lopte i vratili prednost uz 8:0 seriju što je bilo dovoljno za pobjedu

Za kraj, moramo pohvaliti i raspucanog Paula Georgea koji je predvodio Clipperse u iznenađujućem porazu protiv Grizzliesa. I on je danas ostao na double-double učinku uz 41 poen, deset skokova i četiri asistencije. Naš Ivica Zubac je pak proveo 19 minuta na parketu, upisao je šest poena uz osam skokova i tri asistencije.




Tagovi

NBALuka DončićDallasLos Angeles Clippers

Ostale Vijesti