Cedevita bolja od Mega Leksa

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.10.16. | 21:29

Cedevita je napokon došla do jedne gostujuće pobjede.

Momčad Veljka Mršića nije dobro ušla u sezonu pa je večerašnja pobjeda protiv Mega Leksa dobro došla Cedeviti da se malo stabilizira. Konačnih 85:82 doveo je zagrebačku momčad na omjer 3-2.

Cedevita je loše ušla u utakmicu, na samom početku imala zaostatak i od 10-ak koševa, ali su se pred kraj prve četvrtine stabilizirali i počeli nešto bolje igrati. Do poluvremena je prednost domaćina padala, a u trećem dijelu utakmice Cedevita je na krilima Hopsona došla i do vodstva.

Imali su Zagrepčani i 65:57 krajem treće četvrtine, ali Mega Leks se nije dao. Zagorac je preuzeo igru u svoje ruke, te su domaćini nešto više od minute prije kraja došli do vodstva (82:80). Hopson je uzvratio tricom, a domaćini nakon toga nisu postigli niti jedan koš. Imali su dosta prilika da barem izjednače jer su Stockton i Babić u samoj završnici promašili po jedno slobodno bacanje. Na kraju je utakmica završila rezultatom 85:82.

Hopson je napokon pružio dobru igru te s 23 koša i 5 skokova bio najbolji strijelac momčadi. No, imao je Amerikanac i 7 izgubljenih lopti kojima je umanjio ukupni dojam. Dvoznamenkasti u redovima Cedevite bili su i Babić (15k, 3a, 2s) te Žganec (13k, 5s, 2b), a dobar je bio i Begić (8k, 8s, 2b). Kod Mega Leksa Zagorac 24 koša i 5 skokova, a Jaramaz je ubacio 16 poena te dodao 4 skoka i 3 asistencije.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mega Leks

Ostale Vijesti