Željko Šakić i Germania Sport kladionica uručili donaciju Malom zmaju

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 20.07.18. | 15:37

Donirali smo 5.000 kuna za Mali zmaj u sklopu humanitarnog natjecanja Germanijak liga poznatih.

Košarkaški reprezentativac Željko Šakić danas je bio gost Germanijaka i Germania Sport kladionice i to lijepim povodom. Šakić je osvojio prvo mjesto u našem humanitarnom natjecanju Germanijak liga poznatih te tako 'zaradio' donaciju od 5.000 kuna udruzi Mali zmaj. Donaciju je u ime Germania Sport kladionice predala Irena Rušnov Mendaš, menagerica računovodstva, a primio ju je volonter Malog zmaja Damir Petrinšak koji je došao u društvu svoje kćerke Laure.

„Ma sve je bilo slučajno. Cilj je bilo da pomognemo ljudima kojima je pomoć trebalo. Normalno da mi je drago da sam prvi, ali jedini cilj je ispunjen tako da mi je drago da sam pomogao i drago mi je što ste me zvali“, komentirao je svoju pobjedu Šakić.

Podsjetimo, deset poznatih humanitaraca, Otto Barić, Tonči Gabrić, Hrvoje Vejić, Miho Bošković, Mirza Džomba, Željko Šakić, Mihovil Španja, Hrvoje Kečkeš, Željko Vela i Domagoj Jakopović Ribafish, tijekom cijelog Mundijala su prognozirali rezultate svih utakmica globalnog nogometnog natjecanja. Svaki od njih je odabrao po jednu udrugu za koju 'igra', a na osnovu plasmana će Germanijak i Germania Sport kladionica donirati određeni iznos za svaku od tih udruga.

Nakon više od mjesec dana prognoza dobili smo i pobjednika, a to je Željko Šakić. On je osvojio 50 bodova te je tako 'zaradio' donaciju od 5.000 kuna za udrugu Mali zmaj. Odmah do njega je Hrvoje Vejić s 48 bodova i 3.000 kuna za Centar za autizam Split, a dva su igrača osvojila po 44 boda, Otto Barić i Miho Bošković. Proslavljeni nogometni trener ipak je pogodio više točnih rezultata pa je on osvojio treće mjesto i 2.000 kuna za Dom za djecu u Nazorovoj ulici.

No, i svi ostali su 'zaradili' donaciju za 'svoje' udruge. Tako će Germanijak i Germania Sport kladionica po 1.000 kuna donirati za MoSt Split, Centar Bistrić, DVD Podgora, Krijesnicu, Dva skalina Dubrovnik, Dom Ivana Brlić-Mažuranić Rijeka, Centar Josipovac i SOS Dječje selo Hrvatska.

Germanijak liga poznatih je donijela dosta zabave tijekom Svjetskog prvenstva. Jedva čekamo neko novo natjecanja da ponovimo nešto slično.

(Foto: Germanijak)


Tagovi

kladionicaŽeljko ŠakićGermanijak liga poznatih

Ostale Vijesti