Wenger ne odustaje od kolumbijskog golmana

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.07.14. | 10:28

Arsenal je u potrazi za golmanom 'zagrizao' za kolumbijskog čuvara mreže iz Nice, 25-godišnjeg Davida Ospinu...

Menadžer 'Topnika' Arsene Wenger smatra ga idealnim kandidatom i konkurencijom prvom vrataru londonske momčadi, Poljaku Wojciechu Szczesnyu.

25-godišnjak je bio prvi vratar Kolumbije na Svjetskom prvenstvom u Brazilu i branio je na svih pet utakmica do četvrtfinala, gdje su, podsjetimo, Kolumbijci s 2:1 zaustavljeni od Brazila.

Ospina je imao impresivnih šest sezona u francuskoj Nici za koju je imao 177 nastupa, ali Daily Mail prenosi kako je spreman preseliti se u sjeverni London. Prema Transfermarktu, 183 centimetara visoki Ospina se procjenjuje na pet milijuna eura, a Arsenal bi za njegov dolazak navodno trebao Nici platiti oko tri milijuna funti

Na Emiratesu su u potrazi za drugim vratarom nakon što 29-godišnji Lukas Fabianski nije produžio ugovor sa 'Topnicima' i na četiri godine potpisao sa Swansea Cityem. Wenger je također razmišljao o dovođenju Davida Marshalla iz Cardiffa ali je velški klub izvjesio početnu cijenu od 10 milijuna funti. Alex McCarthy iz Readinga košta oko šest milijuna funti, a Kiko Casilla iz Espanyola također nije isključena opcija.

(Foto: Action Images)


Tagovi

NiceArsenalDavid OspinaArsene WengerWojciech SzczesnyLukas Fabianski

Ostale Vijesti