VIDEO: Nova 'žuta minuta' Troickog i sramotan bunt Kyrgiosa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.07.15. | 20:31

„Mrš, đubre jedno... Mrš!“, galamio je srpski tenisač.

Gotovo svakog dana poneki incident s teniskih terena All England Cluba. Ništa drugačije nije bilo ni danas. U čak dva je navrata wimbledonska publika ostala zgrožena postupcima tenisača, bar onaj dio koji je razumio jezik Viktora Troickog.

Srpskog je tenisača pri rezultatu 3:5 u petom setu meča protiv Vaseka Pospišila uhvatila nova 'žuta minuta', nešto što je uobičajeno za 24. igrača svijeta. U posljednjem je gemu, pri vodstvu Kanađanina 30:0, zatražio provjeru (hawk-eye) od glavnog suca meča, ali ju nije dobio. To je potpuno izbacilo iz 'takta' Troickog...

Mrš, đubre jedno... Mrš!“, galamio je srpski tenisač.

No, nije bio jedini koji je imao problema sa živcima u današnjim četvrtfinalnim dvobojima.

Za drugi incident pobrinuo se uvijek buntovni Nick Kyrgios. Talentirani Australac neprastano vodi bitku sa sucima u Londonu, a tako je bilo i danas. Nakon što je dobio upozorenje glavnog suca, pri rezultatu 5:7, 0:2 odlučio je prešetati Gasquetovim servis gemom u znak protesta, a to se, naravno, nikako nije svidjelo londonskoj publici.

Kraća prepirka sa sucem krenula je na predahu između gemova, a Kyrgios je tada odlučio dodatno potpaliti vatra promjenom čarapa, što je bilo nakon vremena predviđenog za pauzu.

Na koncu je Australac izgubio nakon velike bitke u tie-breaku četvrtog seta.

(Foto: Screenshot)


Tagovi

Nick KyrgiosViktor TroickiATPWimbledon

Ostale Vijesti