Velike pohvale za Konjuh: Ovako nešto nismo vidjeli od sestara Williams!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.09.16. | 13:51

Ana Konjuh danas će na posljednjem Grand Slam turniru sezone US Openu pokušati prirediti novo iznenađenje.

Naša mlada 18-godišnja tenisačica će danas pokušati izboriti polufinale US Opena, nakon što je za plasman u četvrtfinale deklasirala četvrtu nositeljicu, Poljakinju Agnieszku Radwansku u dva seta, sa 6:4, 6:4. Time je stigla do uspjeha karijere i ujedno je postala prva Hrvatica koja je uspjela dogurati do najboljih osam na terenima Flushing Meadowsa.

Nakon tog je sjajnog meča Dubrovkinja dobila silne pohvale na račun svoj igre.

Način na koji je igrala je zbilja nešto posebno“, rekla je izbornica američke Fed Cup reprezentacije  Mary Joe Fernandez za Reuters, a s njom se složila i Pam Shriver, tenisačica koja je osvojila 21 naslov u pojedinačnoj konkurenciji i 21 Grand Slam titulu u konkurenciji parova.

Zbilja smo svi impresionirani njezinom snagom i kombinacijama kod nekih udaraca, a tek servis. Sa svojih 18 godina ima jedan od najboljih servisa među tinejdžerima koje sam vidjela otkako su se Venus i Serena Williams pojavile. Mnogo servisa je išlo preko 115, 120 na sat“.

Nadamo se da će Konjuh i danas biti jednako uspješna. Protivnica na putu do senzacionalnog polufinala US Opena je deseta nositeljica, Čehinja Karolina Pliškova.  

Taj meč će biti jednako važan i jednoj i drugoj jer obje prvi put igraju u ovoj fazi turnira, tako da će važan faktor biti nervoza i živci“, istaknula je Fernandez, dodajući:

Imaju sličan stil igre i snažan prvi servis. Svaka će tražiti svoju priliku. Konjuh se malo bolje kreće od Pliškove, ali ako dobije to, bit će stvarno vau“.

I mi se slažemo. Veliki meč Konjuh i Pliškove za polufinale US Opena je na rasporedu od 18 sati.

Tečaj na pobjedu naše igračice je 2,70, a kladiti se možete OVDJE.  

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ana KonjuhUS OpenKarolina Pliškova

Ostale Vijesti