TIPOVI DANA: Tečaj 435 kao stvoren za sistem

Vrijeme Čitanja: 4min | čet. 22.11.18. | 12:51

Probrali smo najbolje za vas.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignu na određenim parovima.

IRAKLIS 1908 – APOLLON LARISA (gosti pobjeđuju ili utakmica završava neriješeno, tip X2, tečaj 2,60)

Iraklis je tek ušao u ligu i nije realno da bude toliko favorit protiv momčadi koja je sjajno krenula u prvenstvo u nakon četiri utakmice ima 10 bodova i gol razliku 8:1. Iraklis pak ima samo četiri boda i pri dnu je ljestvice, nema neku formi i nema baš previše toga na svojoj strani. Ovo je par na kojem se itekako isplati uzeti dvoznak jer ništa ne vuče na pobjedu domaćina, a gost je pokazao kako se spreman nositi sa svima u ovoj ligi bez problema.

JAROSLAV – DINAMO MOSKVA (pobjeda i zbroj golova na susretu, tip 1 i 0-5, tečaj 2,60)

Dinamo je pomalo propao i nije više na elitnoj razini, nisu ni u playoff zoni i čeka ih grčevita borba za top osam mjesta na Zapadu. To ne čeka Lokomotiv koji ima 14 bodova više od njih i spada među najjače momčadi lige. Jedini međusobni susret ove sezone igran je u Moskvi i Lokomotiv je tamo dobio s uvjerljivih 3:0, a pobjedi se nadamo i danas. Razlika je velika, kvaliteta je na strani domaćina, a tečaj je previše dobar da bi ga se propustilo.

ČEREPOVEC – ST.PETERSBURG (pobjeda i zbroj golova na susretu, tip 2 i 5+, tečaj 2,18)

SKA je nakon pauze nanizao četiri pobjede i vratio se u veliku formu, a naravno radi se o jednoj od najjačih momčadi u Europi koja je za dvije klase iznad današnjeg domaćina. Uostalom SKA ih je već dva puta svladao ove sezone, a Severstal im u posljednje tri utakmice nije zabio ni pogotka što je za hokej brutalna statistika. Domaći su među najslabijim momčadima lige, imaju čak 27 bodova manje od SKA i dobili su tek jednu od osam posljednjih utakmica i nema ovdje filozofije. Dvojka je zicer, ali mi ćemo je spojiti s golovima za bolji tečaj.

OLYMPIAKOS – REAL MADRID (gosti pobjeđuju ili utakmica završava neriješeno, tip X2, tečaj 2,05)

Zadnje dvije utakmice između ovih rivala otišle su za pola koša na stranu Grka, a jednom su igrani i produžeci. Riječ je o susretima koji često, protivno očekivanjima, ne ostanu ograničene na manji broj koševa, već se taktičko nadmudrivanje svede da odlučuje zadnji napad. Real Madrid je neporažen ove sezone, dok su Grci na omjeru 4-4, a kladionica ih smatra favoritima u ovom susretu. Iz tog razloga je susret na vrućem parketu po nama idealan da ulovimo tečaj 2,05 na dvoznak Reala. Rijetko kad ćete ove godine imati priliku poduplati novce na njima.

DARUSSAFAKA – EFES (pobjednik i zbroj koševa na susretu (160,5), tip 2 i manje, tečaj 2,41)

Što se više utakmica odigrava, sve je izglednije da je Darussafaka zalutala među elitno košarkaško društvo, dok je Efes u seriji od pet uzastopnih pobjeda. Zadnja četiri ovogodišnja susreta dobio je Efes i svaki put su to bili susreti na manje koševa. Nema razloga da ne nastavimo danas u istom tonu, odnosno pobjedom gosta uz čvrstu obranu i manje od 161 poena.

MACCABI T.A. – FENERBAHČE ( hendikep na utakmici (+6,5), tip 1, tečaj 1,90)

Maccabi Tel Aviv je u lošoj formi, izgubili su pet od zadnjih šest utakmica, a to je smjenom na klupi platio naš trener Neven Spahija, kojeg ne naslijedio Grk Ioannis Sairopoulos, koji je posljednje četiri sezone trenirao Olympiacos. Ovaj pozitivan šok trebao bi razbuditi domaćine, koji tradiocionalno pružaju dobar otpor kvalitetnijem Feneru, a tako bi trebalo biti i danas. Igramo hendikep na Maccabi jer smatramo da neće izgubiti više od šest razlike, a ne bi nas iznenadilo ni da pobijede.

GRAN CANARIA – BAYERN (pobjeda na susretu i zbroj poena, tip 1 i više, tečaj 3,15)

Gran Canaria nalazi se tek na 13. mjestu košarkaške Eurolige, ali vrijede višie od trenutnog plasmana. Njihova taktika brze košarke ovisna je o postotku šuta, a to ozbiljnije momčadi znaju pretvoriti u svoju korist dobrom obranom. Bayern je slična ekipa, ali rekli bismo, nešto slabijeg igračkog potencijala. Očekujemo „run and gun“ košarku svih 40 minuta i slavlje domaćina uz više od 167,5 poena za odličan tečaj od 3,15.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

analizakladionicaTipovi dana

Ostale Vijesti