Teroristi s mačetama upali u pogrešan restoran: Ovo je Millwall!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.06.17. | 15:05

Islamski aktivisti sijali su strah u Londonu prošli vikend, ali ovog luđaka nisu impresionirali.

U subotu uvečer trojica terorista uletjeli su u lokalni restoran „Black and Blue“ i počeli uzvikivati „Ovo je za Alaha, Islam, Islam“ plašeći goste. Dojam su pojačale mačete kojima su mahali pred užasnutim gostima, ali tad je u priču uletio heroj naše priče, ustvari „heroj Londona.“

„Jebite se, ja sam Millwall,“ zaderao se i krenuo obračunati s napadačima.

Šakama protiv mačeta nije mogao puno, izrezali su ga po vratu, leđima i glavi radi čega je hitno operiran, ali kaže kako je tu cijenu rado platio.

„Učinio sam ono što je bilo nužno. Liječnici kažu da se dobro oporavljam od operacije i da ću za tjedan dana doma,“ započeo je.

„Pobjesnio sam kad sam ih ugledao, morao sam nekako reagirati i počeo sam urlati kao idiot. Potrčao sam prema njima mislieći kako ću ih preplašiti, zastao i rekao to što sam rekao. Tad su krenuli na mene, dobio sam osam uboda, krvi je bilo posvuda.“

Jednako ludi prijatelji iz kvarta posjetili su ga u bolnici i donijeli mu prikladan poklon, priručnik za trkače amatere „Naučite trčati!“.

Prije tri dana sedmero ljudi poginulo je u dva odvojena teroristička napada za koje se vjeruje da su povezani s incidentom u kojem je sudjelovao i ludi Roy, a odogovornost za napade preuzela je Islamska država.

(foto: Twitter)


Tagovi

Millwall

Ostale Vijesti