Germania
Germania

Stiže Vam lova uz pobjede Copenhagena (1,65) i Shapovalova (1,55)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.07.24. | 12:00

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Kao po ustaljenoj tradiciji Germania za Vas bira najbolje tečajeve koje možete pronaći u ponudi u Hrvatskoj. Tako su danas stršile dvije pobjede favorita, jedna je na otvaranju danske Superligaen u kojoj Copenhagen traži uspješan start nakon što je prošle sezone ostao bez titule, dok Kanađanin Denis Shapovalov na tvrdoj podlozi ima bolje izgleda od Belgijca Davida Goffina. Ako obje prođu, smiješi Vam se zarada fina, možete nazdraviti uz bocu vina...

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla

Lyngby - FC Copenhagen (19.00), DVOJKA, 1.65

Prva je runda danskog nogometnog prvenstva, pamtimo prošlosezonku bitku za prvaka koja odlučena u posljednjem kolu, a Copenhagen je još ranije ispao iz utrke. Počinje nova Superligaen, a klub iz njihove metropole želi do naslova prvaka. Nema boljeg starta od pobjede kod Lyngbyja koji želi skupo prodati svoju kožu te probati uhvatiti goste na spavanju, jer već u četvrtak su u Gibraltaru gdje ih čeka naizgled lagana prepreka u pretkolu Konferencijske lige. U prošlosezonska dva susreta Copenhagen je dobio 2-1 kao gost te 4-0 kod kuće.

D.Shapovalov - D.Goffin (19.55), JEDINICA, 1,55

Tek je početak turnira u Atlanta Open, a ljevoruki Kanađanin bi morao dobiti na podlozi koja mu najviše paše, jer na američkom kontinenentu se igrači rađaju na 'cementu'. U boljoj formi je Shapovalov, nekadašnji broj deset koji je ove sezone dobio 12 od 24 meča, dok se Goffin muči naći formulu iz prošlosti kada je svima znao 'zapapriti'. U ovoj godini je malo igrao, dobio tek tri susreta iz 12 pokušaja, stoga je radi nabijanja samopouzdanja odlučio igrati Ilkley Challenger koji je osvojio. Što se tiče međusobnih susreta, stanje je 1-1, a Shapovalov je dobio posljednji dvoboj na US Openu 2020. godine.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti