Germania
Germania

Slavi li Oršić (1.70) ili Pašalić Mario (1.95), zaplesat ćete na sve što zasvira radio

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.04.24. | 10:03

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Tri nogometa, a svaki vrhunski napet. U Srbiji ćemo pratiti Kup, baš kao i u Italiji tamošnji pa se nadati da će jedan hrvatski predstavnik stići do njegovog finala, dok ćemo u Turskom kupu navijati za prolazak Mislava Oršića i njegovog Trabzona.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Trabzon – Karagümrük (19.30) JEDINICA  1.70

Prva utakmica drugog polufinala turskog Kupa, uzvrat je 8. svibnja, a jučer su Ankaragücü i Besiktas odigrali 0-0. Trabzonspor se nakon odlaska Nenada Bjelice stabilizirao na trećem mjestu, četiri boda više od Besiktasa, drži mjesto za Europsku ligu do koje može i osvajanjem Kupa, dočimje Fatih Karagümrük 17., u zoni ispadanja, s bodom manje od Gaziantepa, važnije je klubu iz Istanbula prvenstvo od kup-natjecanja, tako da su Orlovi s Crnog mora veliki favoriti.

Atalanta  - Fiorentina (18.00), JEDINICA 1.95

Viole su svladale Atalantu 1-0 i imat će minimalnu prednost pred revanš u Bergamu. Pobjednika je odlučio eurogol iskusnog veznjaka Rolanda Mandragore koji je strahovitim udarcem s 30 metara poslao neobranjiv udarac pod gredu Carnesekijeva gola. Bit će zanimljivo i napeto u ovom uzvratu. Nakon što je Fiorentina dominirala u prvoj utakmici, uloge bi se ovaj tjedan mogle zamijeniti, budući da je Atalanta sila na koju se treba računati na domaćem terenu, a Viole nemaju baš najbolja gostovanja. Ipak, dvije dobro usklađene momčadi možda će trebati izvođenje jedanaesteraca za konačnu odluku...

C. zvezda. – Partizan (19.00) JEDINICA 1.40

Opet se igra "vječiti derbi", a nakon onog od subote gdje je Partizan odigrao jako dobro i Zvezda slavila s 3-2, vjerujemo u dobru utakmicu i sada. Uostalom, uzbudljivo je bilo i u ožujku kada je sve završilo s 3-3 pa obje momčadi ovu utakmicu dočekuju s puno entuzijazma. Naravno, Zvezda zbog moguće duple krune, a Partizan zbog barem jednog osvojenog trofeja u sezoni koja je obećavala puno više nego što je davala. 


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti