REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Rezultat sezone za Ćorića: Prošao u polufinale Madrida gdje ga čeka Alcaraz

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.05.23. | 23:22

Sjajan meč za Hrvata, a u polufinalu ga čeka drugi tenisač svijeta.

Fantastičan rezultat ostvario je prvi hrvatski reket. Borna Ćorić plasirao se u polufinale zemljanog ATP Masters 1000 turnira u Madridu nakon prilično rutinske pobjede protiv Nijemca Daniela Altmaiera. Bit će ovo četvrto polufinale Ćorića na turnirima iz serije Masters 1000, a u prethodna tri upisao je dvije pobjede.

Ćorić, 20. tenisač na svijetu, pobijedio je sa 6-3, 6-3 tenisača koji je kao sretni gubitnik izborio nastup u glavnom turniru. Altmaier je trenutačno 92. tenisač s ATP ljestvice. U polufinalu Ćorić će imati najteži mogući ispit u ovom trenutku, igrat će protiv drugog tenisača na svijetu, Španjolca Carlosa Alcaraza, koji je ovaj turnir osvojio prošle godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kroz cijeli meč protiv njemačkog igrača Ćorić je bio vrlo siguran na svom servisu, dok je u prvom setu ključni break napravio kod vodstva 2-1. U drugom setu vrlo brzo je stekao prednost te je oduzeo servis suparniku u prvom gemu. Nakon toga je Ćorić čuvao break prednosti, sigurno je igrao na početnom udarcu i nakon jednog sata i 14 minuta izborio polufinale novim, trećim breakom u meču.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Borna ĆorićCarlos AlcarazATP MadridATP

Ostale Vijesti